That's led
Nog niet zo lang geleden kwam ik terecht op de website van That’s led. Een webshop waar, zoals de naam al zegt, ledlampen worden verkocht. Ze verkopen niet alleen led lampen, maar ook buitenlampen en inbouwspots.

That’s led verkoopt niet alleen gewone ledlampen, maar ook dimbare ledlampen en sinds kort is er nog een ander heel tof artikel bijgekomen, namelijk de Fire flame vuur lamp. Deze heb ik van het bedrijf ontvangen.

Fire flame vuur lamp

Deze lamp heeft 3 standen en bootst vuur na. Door de schakelaar uit en weer aan te doen kom je bij de volgende stand uit. Persoonlijk vind ik de tweede stand het fijnst en mooist, omdat daarbij het licht nog een beetje beweegt. Deze stand imiteert het beste vuur. Bij stand één gaat de lamp langzaam aan en uit, bij stand drie brandt hij continu. In eerste instantie dacht ik dat het om een decoratielamp ging, maar bij ontvangst bleek het alleen een lampje te zijn, waarvoor je zelf een lamp met grote fitting nodig hebt.

Eigen toepassing

Zoals ik al zij vind ik de ‘vlam’ stand het mooist en moet je zelf in bezit zijn van een lamp met grote fitting. Het was even een zoektocht, maar uiteindelijk vond ik er een boven mijn bank. Hier heb ik de lamp ingedraaid. Wanneer ik een gezellige sfeer wil creëren kan ik dit lampje gebruiken. Voor de foto’s heb ik echter een andere fitting gebruikt, voor een duidelijk beeld van de lamp en het effect.

Led lampen: voordelen en nadelen

Steeds meer kom je uit op de ledlamp. Dit omdat ze ongeveer 50x langer meegaan in branduren dan gloeilampen. Daarnaast is een voordeel dat ze bijna niet warm worden en schokbestendig zijn. In de aanschaf mag de ledlamp dan duurder zijn, in verbruik bespaar je toch een mooi percentage. Er zijn diverse warmtetinten verkrijgbaar en ook steeds beter zijn leds instaat een grotere ruimte te verlichten.

De ledlamp is wel relatief fel. Je kunt er dan ook beter niet in kijken. De goedkopere varianten redden qua lichtwarmte niet het hele kleurenspectrum, waardoor het niet alle kleuren op een natuurlijke manier weergeeft.

Kortingscode

Ik heb voor jullie ook wat leuks! Wil jij nou ook een toffe ledlamp aanschaffen? Dat kan! Tot en met 30 april krijg je met de kortingscode ‘enjoycelife’ 15% korting op je aankoop. Vanaf 75 worden je artikelen gratis thuis bezorgd.

Heb jij led lampen in huis?

Disclaimer: Voor elke verkoop krijg ik een percentage van de opbrengst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *