Ravello orchidee
Inmiddels woon ik al drie jaar in mijn huidige studio, maar ik miste nog wel een beetje groen. Nu heb ik van Het beste van de kweker twee prachtige Ravello orchideeën gekregen.

De Ravello orchidee is er een die niet de meest standaard kleur heeft. Hij heeft een oranje gestreepte bloem, die mooi past bij mijn Early dew muur. Daar heb ik hem ook op uitgekozen. Ik wilde niet een standaard witte of roze bloem, hoewel dat ook erg mooi kan zijn.

De Lechuza potten

Via de site heb ik er twee aparte bloempotten bij gekozen, met een origineel bewateringssysteem. In de buitenste pot doe je het water, je zet de binnen pot erin en met een stokje neemt de plant het water op. Via een kleine metertje kan je zien hoeveel water er nog in zit en wanneer je het moet bijvullen. Ideaal voor iemand als ik, want ik vergeet af en toe nog wel eens water te geven en zo hoef je er niet elke week aan te denken.

De Ravello orchidee

De orchideeën hebben beide 2 takken, met in totaal 18 knoppen eraan. Al op dag twee kwamen de eerste 3 bloemen uit. Een goed teken wat mij betreft. Het bedrijf geeft sowieso een 12 weken bloei garantie, waardoor je lang van de bloemen kan genieten. Van iedereen kreeg ik het advies om ze, wanneer ze uitgebloeid zijn, niet weg te gooien. Wanneer je ze stekt, kunnen ze namelijk nog weer opnieuw gaan bloeien.

Toen het pakket aankwam was ik gelijk heel blij. De bloemen worden goed verpakt, waardoor ze volledig in takt waren. Er was bij beide orchideeën al 1 bloem uit, maar dat vond ik juist tof. Zo zie je gelijk de kleuren en heb je er al plezier van. Meteen heb ik er een mooi plekje voor gezocht en de potten gevuld met water. Uiteindelijk heb ik er een naast mijn bed en een bij de foto van mijn opa en oma gezet.

Valentijn pakket

Wil jij je valentijn verrassen met deze mooie orchidee? Het beste van de kweker heeft nu een heel leuke actie. Je krijgt in het Valentijn pakket namelijk niet 1 maar 2 orchideeën. Daarnaast zitten er hartjes bij die je aan de stelen kan klippen. Je kunt er kaart of een chocolade reep bij bestellen, maar ook een mooie sierpot, want die worden er niet bij geleverd.

Ik ben echt blij met de aanvulling in mijn kamer.
Een beetje groen geeft gelijk een andere sfeer.

Q: Wat voor planten heb jij ?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *