10 dingen die je nog niet over mij wist
Af en toe vind ik het leuk om lijstjes met random feitjes over mij te delen. Op die manier leren jullie me wat meer kennen.

Al eerder deelde ik een lijstje met11 dingen die je nog niet over mij wist”. Vandaag vul ik deze lijst aan met nieuwe weetjes.

 1. Nootjes
  Ik ben dol op de nootjes dip voor op ijsjes en diezelfde nootjes op taart. ♥️ Dat het ijsje door die nootjes vaak sneller gaat lekken maakt me niet uit. Het nadeel bij nootjes op taart is dat het vaak alleen bij slagroomtaart erop zit, ondanks dat is het niet mijn favoriete taart…

 2. Eten door de wc
  Ik kan niet tegen het geluid van overgebleven saus of andere etensresten die in het toilet worden weggespoeld. Waar ik het mee associeer weet ik niet, maar ik kan het gewoon niet handelen.

 3. Nagels
  Het liefst heb ik lange nagels. Met korte nagels voelt het zo raar op toetsenborden, daarnaast vind ik lange nagels ook veel vrouwelijker staan. Ik heb bijna altijd nagellak op, maar vaak net niet genoeg geduld om het te laten drogen.

 4. Afwassen
  Ik krijg altijd jeuk aan mijn neus/moet altijd niezen tijdens de afwas. 🤧 Echt elke keer, geen uitzondering. Ik denk gewoon dat ik allergisch ben voor afwassen haha.

 5. Films
  Ja, ook hierin ben ik een typische vrouw. Geen horror of drama voor mij. Doe maar gewoon een romantische of komedie film. Daar vermaak ik me wel mee. Als er dan ook nog een mooie man in speelt… 😉 Sorry Jurjen!

 6. Lezen
  Ik vind lezen echt heerlijk. Typische meiden boeken, dat wel. Ik vergeet alleen altijd hoe relaxed ik het vind. Daardoor lees ik soms met periodes heel veel en dan weer een hele tijd niet. Zonde eigenlijk.

 7. Planten
  Ik vind planten echt sfeer toevoegen aan je huis en ben er dol op. Ze in leven houden vind ik een stuk lastiger, ook al geef ik ze gewoon wekelijks water. Daarom ben ik verbaasd hoe goed de huidige planten het uithouden. 

 8. Smileys
  Ik gebruik op WhatsApp onwijs veel smileys. Achter elke zin denk ik wel. Het zit er gewoon in gebakken sinds het MSN tijdperk haha. Ik weet ook heel veel snel codes waarmee ik makkelijker een smiley toevoeg in bijvoorbeeld een blogpost. Oeps 😛

 9. Uitroeptekens
  Ook deze zijn favoriet! Regelmatig gooi ik ergens een uitroepteken achter terwijl dit helemaal niet nodig is, maar het gaat gewoon vanzelf. Misschien moet ik dat toch eens afleren, want het staat zo schreeuwerig.

 10. Goudvis
  Vroeger, op de basisschool, had ik een goudvis. Leuk ding wel hoor. Hij stond bij mij op de slaapkamer, maar had wel eens de suïcidale neiging uit de kom te springen. Een vriendinnetje vond hem door de midden in z’n kom. Sindsdien wil ik nooit meer vissen.

  Wat is typisch voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.