In Antwoorden #2, behandel ik de volgende acht vragen. Onder andere vertel ik hoe lang ik al blog en of ik gekke gewoontes heb. Daarnaast vertel ik waarmee je mij een plezier kan doen op mijn verjaardag. 

 1. Waarmee kunnen mensen je echt een plezier doen op je verjaardag? 
  Deze vraag vind ik extra leuk omdat ik komende dinsdag jarig ben. Daarom had ik hem ook bewaard voor het tweede deel van mijn q&a artikelen. Ik sta helemaal niet graag in het middelpunt van de belangstelling, daarom vier ik mijn verjaardag zo klein mogelijk. Gisteren heb ik het bijvoorbeeld met mijn ouders en vriend gevierd en vier het nog twee keer met vrienden. Natuurlijk kan je me heel blij maken met taart en cadeautjes, of ontbijt op bed, maar verder gewoon een gezellige dag is prima. Niets groots of spectaculairs dus. 
 2. Wat vind je het leukst aan bloggen? 
  Het leukste, maar ook het lastigste, vind ik het bedenken van content en foto’s maken. Schrijven en fotografie zijn beide hobby’s van mij, dus vind ik het erg leuk om daar veel tijd aan te besteden. Ook het contact met mede-bloggers vind ik erg leuk. Op die manier kun je heel fijn tips met elkaar uitwisselen of brainstormen over bepaalde ideeën. De laatste tijd krijg ik steeds meer complimenten en dat in combinatie met de groeiende bezoekersaantallen motiveert enorm.
 3.  Welke superkracht zou je willen hebben? 
  Jeetje, superkrachten vind ik niet zo interessant eigenlijk, alhoewel… Jezelf kunnen teleporteren, telepathie en zelf genezing is natuurlijk wel erg cool. Als ik echt moet kiezen zou ik dan wel voor zelf genezing gaan. Het lijkt me heerlijk om nooit meer ziek te zijn of irritante, pijnlijke, wondjes te hebben. 
 4. Hoelang blog je al? 
  Op 16 april dit jaar was ik precies een jaar aan het bloggen. Hier schreef ik ook een artikel over. 

 5. Heb je een gekke gewoonte? 
  Mag ik deze vraag beantwoorden met een tegenvraag? Heb je even?  Ik hang zo ongeveer aan elkaar van gekke gewoontes. Ik trek bijvoorbeeld altijd eerst sokken aan, dan pas een broek. Het kriebelt anders zo. Anijshagelslag en chocoladepasta op een broodje of pindakaas met vruchtenhagel, heerlijk!
 6. Iedereen is weleens jaloers op een kwaliteit van een ander, welke kwaliteit zou jij graag willen toekomen als je mocht kiezen?
  Deze vraag is eigenlijk best makkelijk. Ik wil graag zekerder zijn over mezelf en mijn kunnen en minder bang om nieuwe avonturen aan te gaan en nieuwe dingen te proberen. Wat meer schijt hebben aan wat een ander vindt, zou ik ook wel prettig vinden, want dit kan mijn keuze of handelen nog al eens beïnvloeden. 
 7. Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken? 
  Laat me alsjeblieft slapen, haha! Mijn slaap is heilig. Bovendien is het echt veiliger voor jou om me te laten slapen. Mocht je het echt niet kunnen laten, dan mag je me wakker maken voor een meteorietenregen of een ander mooi natuurverschijnsel. Wanneer er iets is mag je me ook wakker maken, maar verder kan het wachten tot morgen. Er is niet echt iets waar ik dusdanig blij van word, dat het me mijn slaap waard is. Of neem je me stiekem mee op vakantie, met een vroege vlucht?  Dan mag het uiteraard ook! 
 8. Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen? 
  Ruim een jaar terug zat ik in een niet zo toffe periode. Ik had veel pijn en was op zoek naar een bezigheid die ik vanaf mijn bank of bed kon doen. Iets waarmee ik mijn verhaal kwijt kon of van me af kon schrijven. Ik begon een gratis blog, gewoon om te kijken of ik het nu misschien wel vol zou houden, want het was niet mijn eerste poging. Zoals ik bij vraag 2 al zij ben ik dol op schrijven en fotografie, dat haalde me over. Ik krijg er energie van om te bloggen, omdat ik het echt leuk vind. Daarom besloot ik door te gaan. Meer lees je hier

Dit was deel 2 van de antwoorden. Volgende week zondag plaats ik het derde en laatste deel in deze reeks. Heb ik jouw vraag behandeld? Laat dan even achter of je nog meer wilt weten of een uitgebreider antwoord wilt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *