badpak
 badpak
Ik houd van badpakken, maar meestal is het best lastig om een goede te vinden als je een maatje meer hebt. Waardoor je je geen rollade voelt. Omdat ik graag een tweede badpak wilde hebben voor vakanties, ging ik op zoek. Uiteindelijk vond ik deze  mooie blauwe bij de HEMA. 

De lente is weer begonnen en onze vakantie komt steeds dichterbij. Meestal gaan wij namelijk voor het hoogseizoen weg. Er is niets vervelender dan je onzeker voelen aan het zwembad of op de tweede dag een vochtig badpak aan te moeten trekken. Voor mij een reden om een extra te kopen. Waar ik altijd op let is dat hij bijvoorbeeld mooi aansluit bij mijn billen, maar ook of mijn boobs er niet bijna uit vliegen omdat ik best een grote cup heb. Dit was bij dit badpak niet het geval. Voor €35 kon ik hem niet laten hangen, want bij lingeriezaken loopt dit bedrag al snel op tot €60. 

Materiaal
De stof bestaat voor 80% uit polyamide en 20% elastaan. Het is een vrij soepel en lekker zittend materiaal, die je kunt wassen op 40°. Helaas kan dit badpak niet in de droger gestopt worden, maar de stof droogt van zichzelf vrij snel. Er bestaat een kans dat de kleuren niet behouden blijven door zonlicht of chloorwater. Daarom dien je hem na gebruik afspoelen en uithangen, zodat dit zo lang mogelijk tegen gegaan wordt. 

Vormgeving
Persoonlijk vind ik de afwerking rondom de buik en borsten erg mooi. Niet te strak, maar ook niet te overdreven doorgevoerd. Het badpak kleed echt heel mooi af en ik voel me er redelijk zelfverzekerd in. Dit is al een hele overwinning. Een nadeel is, en ik hoop dat dat tijdens het zwemmen meevalt, dat de afneembare bandjes soms losschieten. Dit kan natuurlijk voor vervelende situaties zorgen als je in een druk bezocht zwembad bent. Omdat mijn andere badpak zwart is, vond ik het extra leuk nu eens voor een andere kleur te gaan. Een met stipjes vond ik iets to much, daarom was de keuze voor deze blauwe snel gemaakt. 

Wat draag jij het liefst? Een badpak of bikini en waar koop je deze? Heb je van tevoren speciale wensen? Laat een reactie achter in de comments! 

2 gedachten over “New in | Figuur corrigerend badpak | Hema”

  • Ik loop alleen rond in badpakken. Door mijn schildklier kun je mijn ribben tellen dus voel me onzeker in een bikini. Ik ben dol op retro stijl maar ze zijn figuur corrigerend dus niet verkrijgbaar in mijn maat (tenzij ik 110 wil neer leggen). Laatste keer heb ik één bij de H&M gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *