Melany is de eigenaresse van Beau accessoires, een webshop met sieraden gemaakt van kristal en natuursteen. Sinds 7 juli is de shop, na een weekje dicht te zijn geweest, heropend. Ik ontving van haar een prachtige armband.

Beau accessoires biedt een ruim assortiment aan kettingen, oorbellen en armbanden. In de week dat de shop gesloten was heeft Melany zich gericht op het uiterlijk van de shop. Daarnaast is ze gaan kijken naar de materialen die ze gebruikt. Uiteindelijk besloot ze zich te focussen op natuursteen. Als natuurliefhebber wil ze dit naar voren laten komen.

Het ontstaan

In 2015 is de webshop ontstaan. Met haar sieraden wil Melany de vrouw een bijzonder gevoel geven. De bedoeling is dat je het gevoel krijgt de wereld te kunnen veroveren en dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuursteen, edelsteen en Swarovski elementen. Met stainless steel geeft het de sieraden toch een stoer uiterlijk.

Ontvangen armband

Na goed overleg per mail, heb ik een prachtige armband ontvangen. Deze is op maat gemaakt en de tekst ‘Joy’ is toegevoegd. Dit komt voort uit mijn naam en de naam van mijn blog. Ik heb gekozen voor een Malachiet Agaat armband van gemstone. Hij is echt prachtig en past heel goed qua maat. Ik ben er enorm blij mee.

De Malagiet agaat brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert je angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen los te laten. De steen versterkt empathie en begrip. Het stimuleert ook de gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties.

Contact

Het contact met Melany liep heel soepel. Zij benaderde mij en elke keer kreeg ik snel antwoord. Mocht je een vraag hebben of een wens, dan kan je haar altijd mailen. Op die manier kunnen jullie samen tot een ideaal ontwerp komen. Daardoor wordt jouw sieraad nog unieker.

Kortingscode

Speciaal om jullie kennis te laten maken met de heropende shop, heb ik een kortingscode voor jullie. Vanaf vandaag tot en met 31 juli ontvang je 15% korting. Hiervoor gebruik je de kortingscode: enjoycelife .

Ik zou het tof vinden als je je aankoop op sociale media met me deelt. Gebruik hiervoor #beauenjoycelife.

Eén gedachte over “Beau accessoires | Sieraden van natuursteen & kristal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.