kokosnoot
Volledig natuurlijke producten, zonder chemische stoffen. BLOOMR ontwikkelde een gebitsverzorgingslijn die hieruit bestaat. Zo zijn ze nu gekomen met een gezondere, natuurlijke, variant van mondwater. Dit product zorgt voor gezond tandvlees, wittere tanden en een frisse adem.

BLOOMR zorgt er niet alleen voor dat je een gezond gebit krijgt, maar heeft nog veel meer voordelen. Er wordt biologische munt toegevoegd, om te zorgen voor een frisse adem en dat ook het olieachtige gevoel verdwijnt, maar ook verminderd de hoeveelheid schadelijke bacteriën.

Over BLOOMR

In het voorjaar van 2016 raken twee vrienden in gesprek over het leven, kansen en biochemie. Ze vinden beiden dat er een tekort is aan kwalitatieve natuurlijke producten rondom gezondheid.

Dit was het moment waarop ze besloten zelf een lijn in verzorgingsproducten te ontwikkelen, omdat ze op die manier zeker weten dat het 100% natuurlijk is. Slechts 18 maanden later, na veel onderzoek, is BLOOMR ontstaan.

De producten

CocoPure+ is de naam waar BLOOMR patent op heeft. Dit merk staat voor de hoogste kwaliteit van puurheid en filtering van kokosproducten. Er zijn 3 producten bestaand uit de meest zuivere en kwalitatieve ingrediënten. Deze producten kun je dus, zonder gevaar voor gebitsschade, elke dag gebruiken.

Het is een ‘oil pulling’, een manier die al duizenden jaren wordt gebruikt voor het gezond houden van tanden en tandvlees. Je spoelt je mond met gefilterde kokosolie, waardoor slechte bacteriën worden verminderd. Deze blijven dan uiteindelijk zelfs helemaal weg. Ook een slechte adem blijft uit door de munttoevoeging en claimen ze dat je tandvlees niet meer zal ontsteken.

Tot slot heeft Coconut Pulling een natuurlijk whitening effect doordat het alle bacteriën en verkleuringen letterlijk uit je tanden trekt met de absorberende olie. Hierdoor worden ze mooi natuurlijk wit.

Hoe gebruik je de producten
  1. Verwarm de glazen fles BLOOMR Coconut Pulling onder warm kraanwater

  2. Verwijder de dop en vul deze met olie of neem een klein slokje (5-10ml per keer)

  3. Spoel er je hele mond mee langs je tandvlees, tong en tanden voor 5-15 minuten.

  4. Spuug de BLOOMR Coconut Pulling uit. (NIET inslikken, de verwijderde bacteriën zitten verzameld in de gebruikte olie)

  5. Spoel na met warm water (niet verplicht)

  6. Geniet van je gezonde mond, witte tanden en frisse adem!

Hoe verzorg jij je gebit?
Heb je al eens van BLOOMR gehoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.