Happy Socks
Bijna iedereen kent het schattige pinguïntje, Happy Feet, uit de gelijknamige film wel. Daar moet ik steeds aan denken wanneer ik Happy socks zie. Sokken die meer blijheid en kleur in de wereld brengen.

Bijna altijd draag ik witte sneaker sokjes. Lekker makkelijk en ze komen niet zo boven je gympen uit. Toch vind ik het ook we erg fijn als mijn benen in de herfst en winter ook warm blijven. Wat is er nou leuker om dat met Happy socks te doen.

Over Happy Socks

Happy Socks is opgericht door twee vrienden. Zij begonnen in 2008 met het omtoveren van een alledaags item, naar een kleurrijke must-have. Sokken hoeven namelijk niet saai zwart, grijs of wit te zijn. Je kunt er heel creatieve ontwerpen op laten maken.

Sokken met een uniek design, om blijheid mee te verspreiden. Dat is de missie van deze vrienden. Op dit moment kun je deze sokken kopen in 90 landen en zijn er ook andere kledingstukken gemaakt. Denk aan: onderbroeken, zwemkleding en accessoires.

Wat doen Happy socks voor mensen?

Wat mij betreft fleuren ze niet alleen je outfit, maar ook je humeur op. Ik word altijd vrolijk, wanneer ik deze sokken aan heb en naar mijn voeten kijk. Daarnaast levert het ook leuke reacties op van anderen, die ze net zo leuk vinden als ik. Het wijkt af van de standaard en dat is precies wat het zo leuk maakt! Waarom zou je geen sokken met donuts of frietjes kunnen dragen?!

Het schijnt zelfs zo te zijn dat mensen met kleurrijke sokken succesvoller en creatiever zijn. Zal dit echt zo zijn?! Ik kan wel van mezelf zeggen dat ik creatief ben, maar of ik ook per se succesvol ben…?

Verkrijgbaarheid

Deze leuke sokken zijn onder andere verkrijgbaar bij Hemd voor hem. Een website voor mannenmode. Echter kunnen deze sokken ook heel goed door vrouwen gedragen worden.

De gebruikte materialen, voor het maken van deze sokken, zijn: 80% katoen, 17% nylon, 3% elastaan. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar in de maten 36-40 en 41-46. De cadeausets worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Daarmee zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag of onder de kerstboom.

Zo ontving ik een set met kersen, watermeloentje en driehoekjes. Daarbij heb ik besloten dat ik deze zelf claim. 😉 Ze zijn veel te leuk om weg te geven.

Heb jij ook Happy Socks of houd je het bij de effen kleuren?

Eén gedachte over “Blije voeten met Happy socks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.