blogmas
December komt al weer dichtbij en dat betekent tijd voor Blogmas! Vorig jaar plaatste ik elke dag van december een blog online en dat is ook mijn plan voor dit jaar. En daarin wil ik jullie een beetje mee laten beslissen. 

Blogmas is misschien beter bekend als vlogmas. Vloggers die elke dag in december een video plaatsen, Bonnie bijvoorbeeld. Op die manier ben ik op het idee gekomen en zonder al teveel prijs te geven, wil ik jullie alvast in de sfeer laten komen van wat je kunt verwachten. Daarnaast vind ik het leuk als jullie ideeën aandragen waar ik wellicht iets mee kan. Laat deze dus gerust achter in de reacties. 

Q&A 

Ik wil graag een Q&A doen. De vorige is ontzettend goed ontvangen en het lijkt me leuk jullie nog een kans te geven. Het hoeft niet alleen over december onderwerpen te gaan, maar je mag alles vragen wat je van me wilt weten. Deze vragen kan je tot maandag 4 december achterlaten in de reacties op een van mijn kanalen. Uiteraard wil ik jullie wel vragen het netjes te houden. 

Oud & nieuw feest ideeën 

Hierin kun je dingen verwachten als lekkere hapjes, maar ook leuke decoratie voor oud en nieuw. Ik vier het meestal niet heel uitgebreid, maar het lijkt me leuk om te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. Ik heb al wat dingen gezien die ik erg interessant vond en zeker met jullie zal gaan delen. 

Standaard series 

Er zullen ook een paar gouden oude voorbij komen. Denk hierbij aan: Fotoboek & geluksmomentjes artikelen, maar ook seks talk. Ik heb er heel bewust voor gekozen om deze door te laten gaan. Zij horen nou eenmaal bij mijn blog en mijn blogritme. Daarnaast vind ik het leuk jullie een kijkje in mijn leven te blijven geven en ook in december is wat extra aandacht tussen de lakens niet verkeerd.  ????

Tot zover een kleine inleiding.
Wat willen jullie van mij weten in de Q&A of wat zou jij graag terugzien op mijn blog in december? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.