lenteweer
Via een forum kwam ik jaren terug in contact met Simone. We zijn een tijdje elkaars pen vriendin geweest, maar door de stijgende postzegel prijzen gingen we over op mail. Ook dit verwaterde, maar nu is het tijd om ons contact nieuw leven in te blazen.

Lieve Simone,

Daar zijn we weer en wat kan er veel veranderen in zo’n korte tijd zeg. Wat leuk dat je zo snel hebt terug geschreven! Dit is mijn eerste ‘artikel’ sinds weken, dus wat dat betreft een bijzondere haha.

Met mijn vader gaat het inmiddels goed en vanaf dinsdag gaat hij weer aan het werk. Na veel tegenslag is dat echt goed nieuws. Inmiddels had je ook wel gezien dat Nibbels is overleden. Dat is stil ineens. Bij elk geluidje denk ik nog steeds dat zij het is en ik wil altijd lekkere stukjes fruit bewaren voor haar. Dat is best gek en lastig. En ik merk dat ik daardoor ook wel weer in een dip zit. Voorlopig geen nieuw diertje, maar wie weet ooit één die ouder wordt. Hoe gaat het met jou huisdieren?

Inmiddels zitten we natuurlijk allemaal in een ‘intelligente lockdown’ om het virus dat heerst. Hoe gaat het met jou wat dat betreft? Trek je het nog een beetje? Ik heb zelf sinds drie weken weer een soort ritme, maar sommige dingen mis ik wel heel erg. Bijvoorbeeld het zien en knuffelen van familie en vrienden, gewoon even naar de winkel gaan en even op een terrasje zitten. En natuurlijk mijn werk. Dat is echt gek dat dat niet kan. Kun jij weer een beetje aan de slag op afstand of buiten? En wat mis jij of wat brengt het je? 🙂

Wat dan wel erg fijn is, is het lekkere weer. Dan kan ik in ieder geval nog wandelingetjes maken of genieten in het zonnetje op het balkon. Vorig jaar heb ik er niet zoveel aan gedaan, dus dit jaar wil ik mijn balkon gezelliger maken. Je ziet vast nog wel foto’s voorbij komen binnenkort. 😉 Jij brengt ook veel tijd door in je tuin, zag ik? Lekker zeg! Wat doe je daar zoal? Ik merk dat ik altijd wat last heb van de zon op schermen haha.

Een tweede bedrijf, wat goed zeg! Hoe staat het daar mee? Klinkt super tof. Heb je de eerste klanten al ervoor? Ben echt blij voor je dat de slechtere periode weer wat voorbij is. Mijn lichaam doet het ook best goed. Go zon! Dat helpt wel echt, maar ik zag dat halverwege de week het weer omslaat. Bummer! Ik snap heel goed dat je graag weer terug wilt naar een financiële situatie waarin je beide hebt: sparen en leuke dingen. Dat gaat je vast lukken!

Vandaag is het natuurlijk Koningsdag (of Woningsdag). 👑 Eten jullie een oranje tompouce? Ik sla even over, want zaterdag ben ik jarig. Dan wil ik natuurlijk wel graag taart. 28 alweer, time flies. Ook wel gek in deze tijden hoor, jarig zijn. Geen echte visite, mijn ouders en zusje kunnen niet komen, Nibbels die er niet meer is… Volgend jaar het hopelijk weer wat uitgebreider vieren. Gelukkig komt er in ieder geval één vriend langs.

Zijn jullie uiteindelijk nog op vakantie geweest naar Center Parcs, kon dat nog? Ik ben ergens blij dat ik nog niets had geboekt, maar ik zou zo graag op vakantie gaan. Maar goed, het is nu niet veilig en mogelijk. Dat snap ik heel goed. We zien wel wanneer we weer kunnen en des te meer reden om dus het balkon aan te pakken. Hebben jullie al besloten wat jullie met de tuin gaan doen? Wat een blunder zeg, een ‘rekenfout’ van zo’n omvang. Kan me heel goed voorstellen dat je daar dan niet op vertrouwt.

Om de tijd wat door te komen heb ik vorige week een cake gebakken. Hiervan heb ik ook de buren een stukje gegeven. (Op veilige afstand uiteraard). Ik heb zaadjes van Australische madeliefjes en Aardbeien geplant.. Nu (on)geduldig wachten tot ze uitkomen. Bloggen valt tegen, er is zoveel weggevallen en ik wil niet alleen maar over de huidige situatie schrijven. Heb jij nog ideeën voor me? Haha! Daarnaast vond ik een aantal films van Pathé thuis leuk, die gratis te zien waren en ik volg natuurlijk flink wat YouTubers.

Hoe gaat het met jou nu? Heb jij leuke plannen komende tijd? Volgens mij heb ik zo wel genoeg geschreven en gevraagd haha.

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.