Daar gaan we weer
Het was een erg gevarieerde week. Tijd voor mijn (creatieve) hobby’s, vrienden en rust. Maar ook heerlijk werken en bellen met mama, zoals elke week. 


Daar gaan we weer… Een nieuwe hittegolf in. De derde van dit jaar, maar we maken er het beste van, toch?! 🙂 Daarom blik ik terug op afgelopen week.

Maandag

‘s Ochtends moest ik ter controle weer naar het ziekenhuis. Daar werd ik goedgekeurd voor het komende half jaar. Ze kunnen in mindere periodes immers net zo weinig als in goede. Ik vond het wel spannend, want ik kreeg een nieuwe arts. Gelukkig over een jaar weer mijn eigen arts.

In de middag nam ik mijn laptop mee naar de bieb. Daar heb ik even lekker rustig gezeten, met mijn collega’s gekletst en wat blogs getikt.

Dinsdag

Tijd om weer te werken. Het blijft gek, want deze week is een van de collega’s voor het laatst op dinsdag voorlopig. Super jammer, want ik vond het altijd heel gezellig en fijn om met hem samen te werken.

s Middags nog heel even bijgekletst met een andere collega en daarna ruim 1,5 uur met mama gebeld. ♥ Blijft toch een gezellig momentje elke week.

Daar gaan we weer

Woensdag

Ik begon aan een kleine DIY, een cadeautje voor een vriend. Daarvoor schilderde ik een wit fotolijstje blauw. Een hele uitdaging om voor de voor- en achterkant dezelfde kleur blauw te mengen haha. Maar ik ben heel tevreden.

Donderdag

Natuurlijk mocht ik weer op voor mijn wekelijkse rondje fysiotherapie. Het ging eigenlijk best goed. Ook bakte ik havermout koekjes. Niet zo gezond als de naam doet vermoeden, maar wat lekker! Natuurlijk proefde ik even voor.

s Middags kwam Martijn even langs na zijn werk. We gingen even wat lunchen, gewoon thuis, deden een spelletje, kletsten bij en gingen een stuk wandelen. Het blijft belangrijk om in beweging te blijven, maar dat het een wandeling van 4,5 km zou worden, dat is niet helemaal de bedoeling…

Vrijdag

Voordat ik ‘s middags ging werken heb ik niet zo gek veel gedaan. Toch energie besparen, want het werd weer erg druk, zoals verwacht. Geen overbodige luxe dus. De collega’s genoten mee met de zelfgebakken koekjes. Zo leuk om te delen.

Zaterdag & zondag

Wat is het weer warm! Jullie weten inmiddels dat ik er niet van houd, maar beide dagen brachten we door langs het Paterswoldsemeer. Heerlijk! Zaterdag bleven we eten bij het Strandpaviljoen.

Heb jij een fijne week gehad?
Wat is je het meest bijgebleven?

Eén gedachte over “Daar gaan we weer… | Week 34”

  • Klinkt niet als een verkeerde week! Ik heb vorige week veel moeten werken. Vandaag helaas niet zo fit. Iets verkeerds gegeten denk ik. Dus even gas terug. Als ik me beter voel zien we wel weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.