5 best gelezen blogs
2020 is alweer ruim een week geleden van start gegaan. Afgelopen jaar werd mijn blog zo’n 15000 keer gelezen, waarbij er 19000 paginaweergaven waren. Een mooie groei ten opzichte van 2018.

Ik dook eens de statistieken in, want dat is toch wel leuk. Waar waren jullie afgelopen jaar het meest in geïnteresseerd? Welke artikelen zijn het meest gelezen? Ik heb de 5 best gelezen artikelen op een rij gezet. Wanneer ik kijk naar het jaartal waarin de blogs zijn gepubliceerd, denk ik dat ik hier heel veel geluk met Pinterest heb gehad.

waterglijbaan

1. 11 leukste zwembaden van Nederland

Het meest gelezen artikel komt uit 2018. Een overzicht met de 11 leukste zwembaden van Nederland. Met maar liefst 2269 bezoekers voor deze blog, staat ie met stipt op 1. Ik zocht de meest mooie en leuke subtropische zwembaden uit, voor elke provincie één.

& Leer

2. Dagje uit: winkelen & foto’s maken in Leer

Verrassend genoeg nog een artikel uit 2018, met 1056 lezers. Een verslag, met foto’s, over een dagje winkelen in Leer. Ik deelde voornamelijk een paar foto’s en hoe ik de sfeer en het dagje in Leer heb meegemaakt. Hopelijk een motivatie voor jullie om er ook eens heen te gaan. De Duitse winkels zijn erg leuk zoals de DM drogist en Rossmann. Zeker de moeite waard om af en toe heen te gaan.

volle maan

3. De invloed die de volle maan op mij heeft

934 mensen waren benieuwd naar de invloed die de volle maan op mij heeft. Ik vond het erg boeiend om mijn ervaring te delen. Dit artikel komt overigens ook niet uit 2019. Ik ging kijken welke invloed de maan op je kan hebben, zowel op je slaapritme en emoties. Momenteel lees ik het boek ‘Leven met de maan’, wellicht deel ik hier nog een review over.

the secret

4. The secret

Jubinka’s gastblog over ‘the secret’, de wet van de aantrekkingskracht, werd ook goed opgepakt vanuit Pinterest. 851 lezers waren geboeid door dit onderwerp. Dit artikel is zelfs al uit 2017. Het gaat over het creëren en visualiseren van je doelen en dat je zelf invloed hebt op het bereiken hiervan.

5. Seks talk | De erogene zones van de man en vrouw

Het was te verwachten dat er een seks talk artikel in de top 5 zou staan. Die over de erogene zones trok 769 lezers. Iedereen heeft maar liefst 10 erogene zones, die je kunt prikkelen tijdens het voorspel en de vrijpartij. Ben je al benieuwd?

Dit waren de 5 best gelezen artikelen op enJOYce life.
Welk artikel las jij het liefst op mijn blog? Waarom die?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.