mini Q&A
Ik plaatste een tijdje terug de oproep voor vragen voor een mini Q&A. Het zijn er niet heel veel, maar ik heb er een aantal binnen gekregen. In dit artikel ga ik ze beantwoorden.

Met het willen doen van een mini Q&A is het altijd afwachten hoeveel reacties er komen. Vandaag beantwoord ik vijf gestelde vragen zo eerlijk mogelijk. 

   1. Hoe ziet, als jij kunt bepalen, 2018 eruit?
    Lastig, je hebt zelf natuurlijk maar tot op bepaalde hoogte invloed hierop. Ik hoop voornamelijk dat, als ik naar 2018 voor mezelf kijk, ik zo min mogelijk last zal hebben van mijn Lupus, (vrijwilligers)werk kan doen en dat ik de dingen kan doen waar ik blij van word. Ook hoop ik veel tijd door te brengen met de mensen van wie ik houd en dat mijn blog nog mag groeien.
    Voor de mensen die me dierbaar zijn hoop ik ook op een gelukkig en gezond nieuw jaar, waarin ze hopelijk een stapje dichterbij het verwezenlijken van hun dromen komen.Kijk ik op groter niveau, bijvoorbeeld Nederland of de wereld, dan hoop ik voornamelijk dat de wereld niet nog gekker wordt. Dat het een jaar wordt met minder aanslagen en oorlogen.
   2. Als je één wens zou mogen doen, waar zou je die dan voor gebruiken?
    Ik vrees dat dit een beetje een egoïstisch antwoord wordt. Toch zou ik hem dan gebruiken om een middel te vinden om Lupus tegen te gaan. Nog liever natuurlijk om Lupus geneesbaar te maken. Soms is het lastig om te beseffen dat je bepaalde dingen niet kunt doen omdat je weer een ontsteking hebt bijvoorbeeld. Ik hou er niet van om afspraken en dergelijke af te zeggen en zou het liefst gewoon kunnen doen wat ik wil. Uiteraard zou ik het dan wel delen met andere Lupus patiënten. Daarnaast ben ik dan gewoon in staat er zoveel als nodig voor vrienden te zijn.
   3. Wat is het leukste, blog technisch, wat je dit jaar hebt meegemaakt?
    Dit vond ik een leuke, maar ook lastige vraag. Er zijn heel veel artikelen waar ik heel blij mee ben. Ik denk dat, als ik echt een keuze moet maken, ik voor de samenwerking met de badkamerstore ga. Het resultaat is echt super.  Overigens vind ik de seks talk artikelen ook super leuk. Ze worden niet alleen goed gelezen, maar ik vind het zelf ook erg leuk en leerzaam om mee bezig te zijn.
   4. Welk boek heb je als laatst gelezen? Wat is je favoriete boek en zou je aanraden?
    Mijn laatst gelezen boek is Helemaal het einde van Lisette Jonkman.  Haar boeken zijn echt aanraders. Vrolijk, maar met een serieuze ondertoon. Daarnaast vind ik Cathy Kelly echt een super schrijfster. Ik heb dan ook veel van haar boeken in de kast staan. Het leest makkelijk weg en dat is voor mij toch wel een vereiste.
   5. Wat is je favoriete kerstdecoratie van dit jaar?
    Eerlijk toegegeven, ik heb nog niets aan kerstdecoratie gedaan dit jaar. Gevoelsmatig is het gewoon nog niet zover. Wel heb ik laatst roze nieuwe kerstballen gekocht, daar ben ik wel erg blij mee. Die zul je later terug zien in het artikel met mijn kerstboom.
Lees ook:   Lifestyle | Hotspot | Kattencafé Poeslief in Groningen

Dit waren de vragen. Hoe zou jij ze beantwoorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.