Alan Red
Ik weet niet hoe het met jouw vriend of man zit, maar mijn vader kan niet zonder witte T-shirts. Het is zo’n fijn basis kledingstuk, die overal mee te combineren is.

Hemd voor hem heeft een steeds groter assortiment. Zo hebben ze boxers, sokken, overhemden en ook een grote variëteit in T-shirts. Onder ander van het merk Alan Red.

Alan Red

Basisstuk

Wat mij betreft zijn ze onmisbaar: witte T-shirts. Onder truien, vesten, overhemden… Maar je kunt ze natuurlijk ook zonder iets erover dragen, bijvoorbeeld op een jeans. Maar ze moeten wat mij betreft wel aan bepaalde eisen voldoen.

Wanneer je een wit shirt zo of onder een vest wilt dragen, wil je natuurlijk niet dat deze doorschijnt. Een beetje is niet erg, maar je moet er niet alles doorheen zien. Daarbij, als je het shirt ergens onder wil dragen, moet ie niet te dik zijn.

Ook vind ik het belangrijk dat een shirt lekker zit. Niet te getailleerd, maar gewoon mooi aansluitend. En de zachtheid van de stof vind ik ook belangrijk. Ik vind dat kleding comfortabel moet zitten, in elke situatie.

Alan Red

Alan Red Derby

Alan Red is een merk voor onder andere T-shirts. Daarnaast hebben ze ook boxershorts, shirts met turtleneck en poloshirts. Met ronde- en V-hals. Kortom: voor iedereen wat wils.

Ik ontving de Derby shirts, met O-hals (niet getailleerd). Ik weet toevallig dat mijn vader helemaal niet van een V-hals houdt. Dit was dus een perfecte keuze. En ze zijn zo mooi wit!

Toen ik de shirts uit de doos haalde, voelde ik gelijk dat het een super fijne stof was. 100% katoen, maar zo zacht. En aan de zijkant zitten geen naden. Daardoor kan je de shirts makkelijk ergens onder dragen. Bovendien zijn ze niet super doorschijnend.

Weet je wat ook fijn is? Ze zijn verkrijgbaar tot maat 3XL en je betaalt er, per 2, maar €25,95 voor. Lekker betaalbaar toch?!

Wat is voor jou een onmisbaar kledingstuk?
Waarmee combineer jij witte shirts graag?

Dit is een gesponsorde blog. Ik heb de shirts ontvangen in ruil voor een blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.