Nu we niet zoveel de deur uit mogen, zien mijn dagen er heel anders uit. Geen werk meer, geen fysiotherapie en vrienden zien is ook beperkt. Toch probeer ik er nog wat van te maken en nuttige dingen af te wisselen met dingen die ik leuk vind om te doen.

Daarom leek het me leuk jullie een dagje mee te nemen. Ik maakte foto’s van bijna alles wat ik deed en maak er een fotoverslag van. Daarnaast ben ik heel benieuwd hoe jouw dagen er nu uit zien. Ik zou het leuk vinden als je het in de reacties deelt. 

De foto’s in dit fotoverslag zijn van 4 mei.

09:15 – 09:45 Wakker worden

Om 9:15 gaat mijn wekker door de week. Ik ga toch het best op ritme en dan vind ik dit een fijne tijd. Niet te vroeg, maar ook niet heel laat. Als eerste moet ik dan meestal naar de wc. En daarna neem ik tijd om even bij te lezen op sociale media, mail te checken etc.

09:45 – 11:00 ontbijten met Koffietijd

Door de week maak ik rond kwart voor 10 ontbijt. Yoghurt met wat havermout, rozijnen, banaan en kaneel. Daarna zet ik de televisie aan en kijk koffietijd. Een lekker rustig begin van de ochtend vind ik dat. En het is altijd leuk om tips op te doen voor boeken, series of recepten.

11:00 Oefeningen doen & wandelen

Ik probeer een paar keer per week de oefeningen te doen die ik van de fysio heb gekregen. Omdat ik er nu niet heen kan, doe ik ze toch thuis. Ik merk dat mijn lichaam daar ook erg bij gebaat is. Daarna ben ik een stuk gaan wandelen en deed een brief op de post voor de gemeente.

12:30 Lunchen en vlogs kijken

Na de wandeling vond ik het tijd om even te lunchen. Ik maakte een roggebrood met ham en een met chocopasta. Zowel zoet als hartig vind ik heerlijk erop. Ondertussen keek ik de vlog van onder andere Sophie. Haar volg ik al een hele tijd dagelijks.

13:30 Was vouwen, afwassen, tandenpoetsen & douchen

Omdat ik de wasmachine aan had staan, was het handig om het wasrek leeg te halen. Ik vouwde dat gelijk maar even op, dan is het maar weg. Daarna ging ik de afwas wegwerken en lekker douchen. Ik vind het heerlijk om te douchen na de huishoudelijke taken. Dan voel ik me extra schoon. 

14:15 Even rusten, beeldbellen met mama & cursus

Al de hele ochtend twijfelde ik of ik de Instagram cursus van Kelly wilde gaan doen. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en heb me aangemeld. In de ochtend was ik al vrij productief geweest, dus vond ik dat ik mijn lichaam wel even rust mocht gunnen. Daarom dook ik op bed. Even niets… Daarna heb ik nog ruim 2 uur met mama via WhatsApp beeldbellen gedaan. Super gezellig. 🙂

17:15 Koken en ontspanning

De rest van de dag deed ik niet veel meer. Ik kookte aardappeltjes, boontjes en gehaktballetjes in saté. ‘s Avonds keek ik voornamelijk tv: RTL nieuws, Editie NL, RTL boulevard, GTST en aan het eind nog Beau. Zijn nieuwe seizoen is namelijk begonnen. Daarna was het tijd om lekker te gaan slapen.

Vind je het leuk om vaker een fotoverslag te zien?
Wat doe jij nu zoal?

2 gedachten over “Een dag meekijken in mijn leven | Fotoverslag”

  • Wat leuk dat je ons een kijkje geeft in je dag! Koffietijd kijken in de ochtend vind ik ook leuk! Misschien wel één van de beste programma’s om nieuws mee te krijgen – zonder dat het nieuws is. Snap je? Haha

    • Haha, ik volg je nog 🙂 Helaas is het seizoen weer bijna voorbij.. Eens kijken wat we dan ‘s ochtends gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.