Al een tijd ben ik actief op zoek naar een nieuwe woning. Nu kan dit nog wel even duren, gezien het puntensysteem, dus besloot ik vast wat kleine aanpassingen in mijn huidige studio te doen.

Ik werd benaderd door sweetlivingshop.nl of ik interesse had om een artikel uit hun webshop uit te zoeken. Het was enorm lastig kiezen, want ze verkopen hier heel toffe accessoires en meubelen, maar het is uiteindelijk een bijzettafel geworden. Elke maand wordt hun assortiment aangevuld met nieuwe artikelen, ook met merken als Riverdale.

Wit

Omdat ik in mijn volgende woning heel erg voor modern, Scandinavisch en dus vooral veel wit wil gaan, koos ik deze witte bijzettafel. Deze is gemaakt van MDF hout. Wit geeft een bepaald soort rust, waardoor je juist in accessoires in kleuren kan gaan werken. Ook vond ik het leuk om eens voor een ronde tafel te gaan in plaats van vierkant of rechthoekig.

Afmetingen

Niet alleen de hoogte sprak me erg aan, maar ook de vorm en dat er drie pootjes onder zitten. Qua hoogte, 39 cm, komt hij heel mooi op gelijke hoogte met de zitting van mijn bank. Hierdoor kan je heel makkelijk je glas of beker terug zetten, maar ook is de afstandbediening binnen handbereik. De diameter is 78 cm, vrij groot, maar niet te. Ik was namelijk eerst een beetje bang dat hij te kolossaal zou zijn in mijn kleine studio. Gelukkig viel dit reuze mee en dus kan ik er al lekker van genieten. Door de afmeting heb ik er voor gekozen hem als salontafel te gebruiken.

salontafel

Decoreren

Ten eerste zette ik er mijn dienblad met kaarsen op. Deze stond ook op mijn vorige tafeltje en is gewoon erg gezellig voor ‘s avonds. Daarnaast heb ik er de afstandbediening van mijn TV op liggen, het apparaatje voor internetbankieren, een boek en onderzetters voor onder glazen en bekers. Ik wil namelijk niet dat er op korte termijn al lelijke vlekken op komen, waardoor je de tafel moet oververven.

Verzending

De tafel werd in een stevige doos met piepschuim en bubbel folie geleverd. Hier door was hij helemaal in tact. Helaas werd er geen track en trace code uitgegeven, waardoor ik een beetje moest gokken wanneer hij zou komen. De pootjes kon ik er zelf onder draaien, want er zaten al schroeven in.

Wat voor een salontafel heb jij?
Heb jij nog leuke decoratie tips?

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.

10 gedachten over “Wonen | Een nieuwe salontafel van Sweetlivingshop.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.