Vitamin Glow
Laatst liep ik bij de Action en zag ik de Eliza Jones vitamin glow staan. Een product dat na gebruik van 7 dagen je huid er gezonder uit zou laten zien. Hier werd ik erg nieuwsgierig naar en besloot het mee te nemen.

De Eliza Jones vitamin glow ampullen voor 7 dagen kostte me 2,95, daarom vroeg ik me af hoe goed dit spul kon zijn. Toch dacht ik baat het niet, dan schaadt het niet.

Hoe werkt de vitamin glow 

In de verpakking zit een dopje waarmee je de ampullen kapot kun maken. Echter kwam ik er met een keer proberen achter, dat je deze ook met je handen kan openen. Echter is dit niet aan te raden als je ongeschonden wilt blijven.

De vitamin glow is licht roze van kleur en heeft een soort parelmoer glans over zich. Het voelt heel zacht aan en is eenvoudig aan te brengen. Per ampul zit er een paar milliliter in, maar het is meer dan genoeg voor je gezicht en hals. Zelf heb ik mijn decolleté er niet mee behandeld.

Na het opbrengen werd ik echter minder blij. Hoe zacht het voelt wanneer je het uit het ampul haalt, zo plakkerig voelt het wanneer het op je gezicht zit. Dit vind ik dus wel een minpunt. Een pluspunt is dat het wel heel lekker ruikt.♥

Vergelijken

Om goed het resultaat te kunnen zien heb ik voor het begin van de ‘behandeling’ foto’s gemaakt van mijn huid. Dit heb ik ook gedaan na de 7 dagen.

Ik bracht zelf elke keer na het douchen het middel aan, zodat het op een schone huid (vereiste!) aangebracht werd. Voor het douchen heeft ook weinig zin, omdat je het er dan gelijk weer afspoelt. Al zou dit qua plakkend gevoel niet erg zijn haha.

Conclusie

Het product heeft een vrij luxe uitstraling, doordat de ampullen van glas gemaakt zijn. Ook de shimmer (een soort glitter) geeft het een wat duurdere uitstraling.

Toch zou ik niet genoeg hebben aan de 7 ampullen. Ja er zit voldoende vloeistof in, omdat het vrij dun is, maar na een dag merk je niets meer van het effect. Ik denk dus ook dat na de 7 dagen mijn huid snel weer de hydratatie mist.

Het was wel leuk voor zolang ik dit product heb getest, maar ik stap weer over op dagcrème.

Wat voor huidverzorging gebruik jij?
Kende je dit merk al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.