essentials

De zomer staat weer voor de deur en daarom was ik zoekende naar essentials. Producten die het voor mij leuker maken. Ik zet ze vandaag voor je op een rijtje. 

Ik begin maar gelijk met de, misschien wel, meest gênante. Toch vind ik het leuk en dat is het belangrijkste. Bij de Action kocht ik bellenblaas en balletjes voor in het zwembad. Je kunt wel oneindig baantjes zwemmen of dobberen, maar met die balletjes maak je het net wat leuker. De bellenblaas is voornamelijk bedoeld voor op foto’s, maar net als dat ik van schommelen houd, kan ik hier ook van genieten. 

Daarnaast kocht ik ook hele leuke glazen. Het is best lastig om genoeg te drinken merk ik, zelfs sinds ik een dopper heb. Daarom besloot ik wat leuke glazen te halen. Misschien helpt het om het drinken leuk te maken, om meer vocht binnen te krijgen. Uitdroging hebben we natuurlijk helemaal geen zin in. 

Waar ik ook altijd erg blij van word, is een goede zonnebrand. Mijn huid heeft de neiging heel snel te verbranden en in combinatie met Lupus is zon ook niet ideaal. Persoonlijk vind ik de zonnebrand en aloë vera aftersun van de Action echt heerlijk. 

’s Avonds houd ik er van een kaarsje aan te steken. Het geeft een romantische sfeer en houdt net even wat meer muggen weg dan wanneer je een lamp aan doet. Ik vind het heerlijk om tot in de late uurtjes buiten te zitten op zwoele zomeravonden en te genieten van de sterrenhemel boven me. Ook schrijf ik graag belevenissen van de vakantie op, een soort dagboekje. Daar hoort natuurlijk een mooi notitieboekje bij. 

En als laatste: mijn hoedje, zonnebril, een boek en de camera. Mijn hoedje en zonnebril zijn voornamelijk bedoeld als zon bescherming. Toch brengt het me ook gelijk in vakantiestemming. Ook kan ik er enorm van genieten een aantal boeken te lezen. Wat een ontspanning.En natuurlijk mijn camera, om alles tot in detail vast te leggen. (Tot ergernis van anderen soms haha. )

 Wat zijn jouw zomer essentials? Waarom juist die producten? 
Heb je voor mij nog tips? 

4 gedachten over “Vrije tijd | Summer fun | Mijn essentials”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *