Fijne kerst
Kerst 2019… Het voelt nog zo raar, maar het is toch echt alweer zover. De tafel is mooi gedekt, de kaarsjes en kerstboomlichtjes branden en op de vensterbank staan kerstkaarten.

Lekker cliché, maar het jaar is weer onwijs snel voorbij gegaan. Vooral vanaf de vakantie op Kreta is het voorbij gevlogen. De terugblik op 2019 volgt nog. Dus ik wens je in deze blog een fijne kerst en ik heb een mededeling.

Kerstwens

Lieve lezer, bedankt voor alle keren dat je in 2019 mijn blog weer hebt gelezen. De bezoekers aantallen rezen de pan uit en liepen steeds meer op. Dat motiveert me enorm om lekker door te schrijven.

Ik hoop dat je deze kerst lekker kunt genieten. Dat de mensen van wie je houdt dichtbij je zijn en dat er veel lekker eten is. En wellicht word je wel verwend met mooie cadeaus, dat wat je hartje begeert. ♥

Blijf dichtbij jezelf, kies voor wat jou gelukkig maakt. Er zijn zoveel ideeën over hoe je kerst ‘hoort’ te vieren, maar volg je hart. Hopelijk zijn de dagen lekker relaxed, met ook tijd voor jezelf. Maak er iets moois van.

En voor wanneer kerst niet “the most wonderful time of the year” voor je is: een dikke knuffel voor jou! Ik gun je heel veel liefde en licht.

Vakantie

Als ik naar mijn statistieken kijk, vind ik dit onwijs spannend en lastig. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. Bloggen is super leuk en ik heb zeker genoeg ideeën. Maar ik heb besloten om een vakantie in te lassen. Samen met mijn ouders (om de beurt) ga ik lekker genieten van hotelovernachtingen in Utrecht en oud & nieuw. Dit betekent echter niet dat er helemaal geen blogs online komen.

Je kunt een artikel verwachten op: 27 en 30 december en 1 januari. Voornamelijk in het teken van 2020 en terugblikken op dit jaar. Daarna ben ik vanaf 8 januari weer terug.

Hoe vier jij de kerst? Maak er een fijne kerst van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.