bezoek
bezoek
Onverwacht bezoek en Italiaans ijs eten. Een mooie samenvatting voor deze week. Daarnaast heb ik veel gerust, omdat dinsdag en donderdag intense dagen waren. Veel kijk – en leesplezier. 

Maandag: 
De bloemen beginnen al flink te groeien. De klavertjevier zijn nu het grootst. Erg leuk om te zien. Steeds draai ik ze om zodat ze niet tegen de gordijnen komen, maar ze blijven naar het licht draaien. 

Dinsdag:
Ik was net terug van de bloeddrukmeting en boodschappen doen, toen de bel ging. Ineens stond mijn zusje aan de deur, helemaal uit Deventer. Natuurlijk zaten Jurjen en mijn ouders in het complot. Samen hebben we in de stad geluncht en gedronken. Super lief en gezellig!

Woensdag: 
Even tijd om wat bij te komen. Het was heel gezellig met mijn zusje, maar kostte ook veel energie. Daarom was ik blij dat we op woensdag alleen boodschappen hoefden te doen. Ook gingen we bij de lammetjes kijken. 

Donderdag:
Tymo kwam! Dit was ook nog voor mijn verjaardag. Het was heerlijk weer, waardoor we op een terrasje konden zitten en geen jas nodig hadden. We aten op weg naar het station een ijsje bij de Italiaan. 

Vrijdag: 
Voor de tweede keer kwam ik hetzelfde katje tegen tijdens een avondwandeling. Dit keer kon ik hem (of haar) lekker verwennen met een snoepje. Deze foto was op het juiste moment getimed haha. 

Zaterdag: 
Ik ging de wekelijkse boodschappen halen. Ook hadden we nog een tompouce over. Deze aten we tijdens het doen van een spelletje met een kopje thee erbij. 

Zondag: 
Ik maakte een wandeling, omdat ik het in bed liggen helemaal zat was. Onderweg maakte ik deze foto: 

Dit was mijn week in foto’s. Niet heel spannend, maar wel erg leuk. Wat was voor jou het hoogtepunt van de week?

2 gedachten over “Fotoboek | Week 19 | Onverwacht bezoek & ijsje eten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *