tattoo

tattoo

Een tattoo en  Pim op de foto zetten, dat waren de hoogtepunten van deze week. Graag neem ik jullie mee in mijn foto wereld en laat jullie zien wat ik heb meegemaakt. Door het warme weer was het niet een heel drukke week, maar ik heb me zeker vermaakt. 

Maandag: 
Ik ging even naar de stad, maar het was zo warm dat ik besloot me te trakteren op een milkshake. Heel zoet, maar ook zo lekker!


Dinsdag: 
Ik hield mijn vriendje voor de gek door een nep tattoo op te doen. Ik zag hem bij iemand op Instagram en moest hem toen ook hebben. I  katjes! 

Woensdag: 
Het was tijd om échte katjes te bezoeken. Jurjen en ik gingen naar kattencafé Poeslief. De blog hierover volgt in juni. 


Donderdag:
Het was heerlijk weer en dus ging ik na 15.00 uur even op het balkon zitten. Uiteindelijk mocht het niet baten en zijn mijn armen toch verbrand. Mijn benen daarentegen zijn nog net zulke melkflessen als ervoor. 

Vrijdag: 
Ik ging bij een vriend op bezoek en maakte foto’s  van zijn konijn.  Ook had ik wat foto’s van Macho gemaakt. 

 

Zaterdag: 
De vriend van Jurjen’s zus was jarig. We gingen dus bij hun op bezoek in Meppel. We genoten heerlijk van het weer in de schaduw in het Wilhelminapark. 

Zondag: 
Ik improviseerde een BBQ door gewoon vlees in een pan te bakken en stokbrood te halen. Macho had het ook warm, dus gaf ik haar een stukje meloen. Die ging er wel in: 

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jouw week? Laat het me weten in de reacties, ik ben benieuwd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *