wokken met familie

Weer een week voorbij. Een week waarin ik wederom best wat leuke dingen deed. Zo gingen we wokken met mijn vaders familie, kwam een vriend langs en was het erg koud. Kijk je mee naar de foto’s? 

Maandag
Vandaag is het sinterklaas. Wij doen hier niets aan, maar ik heb toch mijn knuffelbeer een pietenmuts opgezet. Gewoon voor de leuk. Ook kwam mijn Elf on the shelf aan, een elf volgens Amerikaanse traditie.

  

Dinsdag
Dat het die nacht -9 was geweest was te merken. Op weg naar fitness was het nog steeds enorm koud. Het levert wel mooie plaatjes op!

Woensdag
Ik maak dit jaar zelf mijn kerstkaarten. Daarom besloot ik vandaag vast de eerste zes te maken. Mijn vaders familie zie ik zaterdag waardoor ik de kaarten kan geven in plaats van sturen en vrijdag zie ik een goede vriend van me. De kaartjes op de foto zijn voor vloggers/bloggers.

Donderdag
Wederom tijd voor sport. Ze hadden een grote schaal met veel gekleurde kerstballen staan. Ook zorgde ik voor wat kerstversiering in huis.

Vrijdag
Vandaag kwam Tymo weer gezellig naar Groningen. Onderweg zagen we deze gezellige lampjes in de bomen.

Zaterdag
Rond het middaguur pakten we de trein naar Zwolle om uiteindelijk in Deventer aan te komen. ‘s Avonds zijn we met mijn vaders familie gaan wokken. Dit om de periode af te sluiten rondom mijn ooms overlijden en zijn leven te vieren omdat hij 12 december 61 zou worden. Tijdens het wokken genoot ik intens van mijn smullende achter-neefje (5). Hij at zich helemaal vol in aardbeien, ijs en mini frikandellen. Bij kinderen kan alles ;).

Zondag
We gingen terug naar Groningen. Ik zette een kerstmuts op, omdat ik me verveelde haha. Verder heb ik deze dag niets vastgelegd.

Dat was mijn afgelopen week. Wat was jouw leukste gebeurtenis? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.