Mol jan
Week 10 zit er op. Eerlijk gezegd wordt het even lastiger om dit artikel te schrijven. Het zit even tegen en ik merk, sinds vorige week, dat dat zorgt voor een negatieve spiraal. Toch doe ik mijn best de moed erin te houden en de mooie dingen te blijven zien.

Wat ik belangrijk vind, is om in deze artikelen eerlijk te blijven en niet maar dingen op te schrijven om meer geluksmomentjes te hebben. Het kan dus zijn dat deze artikelen de komende tijd wat minder gevuld zijn. Zo waren de geluksmomentjes deze week onder andere Mol Jan en krokussen die mooi bloeien.

 • Ik had de mol goed! Jan was het en sinds 3 weken zat ik op hem. Jeej!

 • Over 2 weken begint in België ‘De Mol’, een mooie vervanging dus.

 • Het was weer wat warmer, dus we konden zonder handschoenen fietsen.

 • s Avonds is het langer licht, ook heel erg fijn.

 • De krokussen beginnen ook weer heel mooi te bloeien.

 • Na fysiotherapie kon ik ook nog sporten. Erg fijn, mede doordat ik met Mitsai mee kan rijden.

 • Afgelopen week heb ik weer voor het eerst sinds een tijd twee keer gesport.

 • Met Jurjen had ik gisterochtend een heerlijk ontbijt met afbak broodjes en bacon.

 • Deze week sliep ik een nachtje extra bij hem, omdat we de ‘Wie is de mol?’ finale live gingen kijken.

 • Ik mocht weer een samenwerking toevoegen aan de lijst.

 • Het ging best goed met artikelen schrijven en onderwerpen bedenken.

Dit zijn ze voor deze week.
Wat is jouw geluksmoment geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *