gepersonaliseerd rvs naambordje
Een nieuwe woning, met eindelijk een eigen voordeur. Dat schreeuwt natuurlijk om een naambordje. Eerder zag ik er het nut niet zo van in, omdat ik in een pand met studenten woonde, maar nu vind ik het juist extra leuk.

Een gepersonaliseerd rvs naambordje maken. Hoe leuk is dat! Ik mocht er een ontwerpen bij Namenenzo.nl. Op deze site heb je vele stijlen en mogelijkheden en dus voor ieder wat wils.

Soorten naambordjes

Zoals ik al zei, zijn er vele opties. Zo kun je gaan voor opaalsteen, boomschijven, nostalgisch en RVS. En dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Heel diverse materialen, waardoor iedereen iets kan kiezen wat bij hem of haar past.

Maar dit bedrijf doet niet alleen aan naambordjes. Je kunt er ook terecht voor gedenkstenen van leisteen of graniet, bedrijfsnaamborden en straatnaamborden. Een heel brede service dus, voor diverse situaties.

Mijn gepersonaliseerde rvs naambordje

Over het soort naambordje was ik snel uit. Ik houd namelijk van strak en modern. Dan was rvs de beste optie in mijn ogen. Daarna duurde het wat langer.

Ik twijfelde heel erg over het lettertype, maar ook over de afbeelding. Uiteindelijk koos ik er voor om alleen mijn voornaam te doen. Beneden bij de brievenbus staat mijn achternaam al. Ondanks het nummerbordje die al bij de deur hangt, heb ik het huisnummer er ook op gezet.

De afbeelding was een dilemma. In eerste instantie had ik er een roos bij geplaatst, maar deze kwam toch niet helemaal lekker uit de verf. Toen zag ik dat er ook een kolibrie was. BINGO! Deze matcht heel mooi bij mijn tatoeage.

 

Het ontwerpen

Op de site is het ontwerpen mega eenvoudig. Als eerste kies je natuurlijk het materiaal naar jouw wens en de grote. Je ziet gelijk op de pagina hoeveel dit je gaat kosten. Dit vind ik persoonlijk erg prettig.

Als je hebt gekozen, klik je op personaliseer. Je krijgt dan een scherm te zien met een kaal naambordje. Daar kun je tekst, je huisnummer en naam/namen, toevoegen en eventueel een afbeelding. Hiervan kun je ook de kleur nog aanpassen en het lettertype.

Is dat af? Dan klik je op opslaan/in winkelwagen. Daar zie je nogmaals het ontwerp en de prijs. Ook kun je op dat punt een eventuele kortingscode toevoegen. Daarna wijst het betaalproces zich vanzelf.

Contact met het bedrijf

Het contact om afspraken te maken over de samenwerking met het bedrijf verliep heel spoedig. Er werd snel een kortingscode aangemaakt en ik had binnen een dag het naambordje in huis. Heel netjes ingepakt in bubbelfolie en geleverd in de brievenbus. Ik ben heel blij met het resultaat.

Wat voor een naambordje heb jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.