shoptegoed

 

Tijdens de winactie week bij Celine, deed ik mee aan die voor €50 shoptegoed bij www.ditverzinjeniet.nl . Van de week kreeg ik te horen dat ik deze prijs gewonnen had. Snel bracht ik een bezoekje aan de site, maar wat was het lastig kiezen. Ik deel mijn keuzes en mijn ervaring. 

Kiezen & mijn aankopen
Dit was echt heel lastig, omdat de site echt heel veel leuke dingen verkoopt. Ook dingen waar ik een lach van op mijn gezicht kreeg, maar waarvan ik wist dat ik het niet vaak zou gebruiken. Toch is de inhoud van mijn winkelmandje vaak veranderd, zeker omdat ik op een bepaald moment ruim over de €100 zat, haha. ????

Een van de dingen die ik tegenkwam was de smartphone houder voor op de fiets. Al snel had ik besloten dat ik die sowieso wilde. Mijn richtingsgevoel is behoorlijk slecht, dus Google Maps op de fiets aan en niet je telefoon vast hoeven te houden, is ideaal.  Deze was €6,95.

Mijn oog viel ook al snel op de deskbunny. Een konijn in het rosé goud, waar je lekker makkelijk je papier tussen kan bewaren. En het ziet er nog leuk uit ook. Ik ben dol op katten en konijnen, dus deze kon ik ook niet weer staan. Deze bunny heb je voor €15,95.

Als laatste, en dit zijn eigenlijk twee items tegelijk, koos ik de beton fitting voor een lamp en kocht daarbij gelijk de Edison lamp. Een modern, industrieel, interieuritem. Deze vond ik echt heel gaaf en ga ik een mooi plekje voor zoeken. De fitting kost €22,95 en de lamp €9,95.

In totaal had ik voor €55,80 in mijn mandje zitten en heb ik dus nog €5,80 zelf moeten betalen. Dit kon gemakkelijk via IDeal. 

En de rest dan? 
Mijn handen jeukten heel erg en ik moest me inhouden om niet meer te bestellen. Het liefst kocht ik alles wat ik leuk vond, maar dat zouden mijn woning en portemonnee niet zo waarderen. Ik zag  een aantal dingen voorbij komen die ik leuk als cadeau zou kunnen geven, maar ook voor een toekomstig huisje. Ik kom dus zeker nog een keer terug op deze site. Waar ik wel achter kwam is dat ik niet de meest goedkope smaak heb, haha. ???? Mijn wishlist volgt nog in een blog. 

Bedankt Celine & Ditverzinjeniet! Ik ben er mega blij mee! ????

Ken jij deze webshop al? Wat heb jij besteld?

4 gedachten over “Gewonnen | €50 shoptegoed ditverzinjeniet.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.