nieuwjaar inluiden
Het nieuwe jaar inluiden, lekker nog even rustig aan doen en uitslapen voor het leven! Dit en nog meer geluksmomentjes kwamen de afgelopen week voorbij. Ik zet ze van de afgelopen twee weken voor je op een rij, omdat er vorige week geen geluksmomentjes online zijn gekomen.

2019 is begonnen en dat betekent dat deze rubriek ook een nieuwe naam heeft: happy talk. Voorheen was hij beter bekend onder ‘geluksmomentjes’. Uitslapen was wel het hoofdthema afgelopen week, het nieuwjaar inluiden maar vandaag begint het echte leven weer.

 • We vierden gezellig kerst bij mijn schoonouders. Het werd laat, maar was wel heel gezellig.

 • Jurjen en ik keken de hele dvd box van Baantjer (10 dossiers).

 • We vertrokken richting het Theaterhotel in Almelo. Een paar dagen intens genieten.

 • Heerlijk genieten van het zwembad en ligbad hier. ♥

 • We namen een keer lekker bitterballen met warme chocolademelk.

 • We aten twee keer in het hotel zelf. Heerlijk!

 • Ook gingen we nog even gezellig in het stadje winkelen.

 • Op Oudjaarsdag gingen we naar Deventer, naar mijn ouders.

 • Ik kon toen hun nieuwe hond Zoë voor het eerst knuffelen. Wat een schatje!

 • Van Cindy kreeg ik een heel mooi lotus kettinkje, van mijn moeder een mega beren knuffel.

 • Met z’n vieren luidden we het nieuwe jaar in. Op een goed 2019!

 • Bij thuiskomst lagen er nog allemaal kerstkaartjes, super leuk.

 • Ik begon in het tweede e-book van Lisette Jonkman: Onbegrensde liefde.

 • Een paar ochtenden sliep ik nog uit tot een uur of 10-11. Heerlijk nog even van genieten.

 • Ik oriënteerde me alvast volop op dingen rondom mijn verhuizing.

 • We gingen de vriezer nog even ontdooien en de kerstboom is ook weer opgeruimd.

Wat een geluksmomenten! ♥
Waar werd jij afgelopen weken blij van?

Eén gedachte over “Happy talk | Week 1 | Nieuwe jaar inluiden & uitslapen voor het leven!”

 • Je hebt dus leuke dingen gedaan gezellig. Ik ook kerst ben ik buitenshuis geweest een verjaardag gehad en chinees daar gegegeten met de familie en uut eten geweest ook gezellig oude jaars avond bij broer en schoonzus geweest nieuwjaars borrel gedaan bij neef en nicht. En nu weer met frisse moed het nieuwe jaar in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.