ik zoek jouw verhaal
In januari gaat mijn blog veranderen en dus ook een deel van mijn content. Daarom ben ik op zoek naar jouw verhaal! Zo meteen vertel ik je wat voor een verhalen ik zoek, maar eerst wil ik je wat meer vertellen over wat er gaat veranderen.


Mijn blog bestaat in april 3 jaar! Dat is zeker een feestje waard. Nu ik meer uit mijn blog haal, kan ik ook meer in mijn blog investeren. Alles wat ik verdien met bloggen, gaat ook weer terug in het verbeteren van enJOYce life.

Huisstijl

Toen ik begon met bloggen, heb ik mijn huidige huisstijl aangenomen. Er was iemand die dit voor mij heeft ontworpen en toen was ik er erg blij mee. Nu mijn blog verandert en groeit, vond ik het tijd om mijn uitstraling mee te laten groeien.

Met Amber van Brainwise.nl ben ik deze uitdaging aangegaan. Zij is bezig voor mij een nieuw logo, een banner en hoogtepunten voor mijn Instagram te maken. Het idee is dat het persoonlijker en sprekend wordt, met een duidelijk kleurenthema. Hopelijk kan ik dat dan ook eens duidelijk doorvoeren in mijn Instagram feed. Deze ontwerpen zul je op meerdere plekken terug vinden.

Categorieën

Ik ga terug naar 3 à 4 categorieën. Namelijk: Happy body, Happy mind, persoonlijk en Lupus. Hierbij twijfel ik nog of ik Lupus niet onder Happy body laat vallen en dan ondernemen nog toevoeg. Er zijn grote plannen, nu nog in mijn hoofd, om verder te gaan in het ondernemen. Oude artikelen zullen uiteindelijk ook verdwijnen, mits ze nog relevant (te maken) zijn.

Teksten

Ik heb de tekst in mijn sidebar rechts aangepast. Hopelijk geeft het nu een duidelijker, beter beeld over mij en mijn blog. Dit is natuurlijk maar een korte tekst, de ‘over mij’ pagina gaat nog op de schop.

Daarnaast heeft Renate van vanideenaartekst.nl mijn teksten geanalyseerd en mij tips gegeven op het gebied van schrijven en uitstraling van mijn blog. Hier schrijf ik later meer over, wanneer ze geheel klaar zijn met de analyse.

create your own magic

Ik zoek jouw verhaal!

En dan nu waar ik jou voor kan gebruiken! Ik ben op zoek naar positieve verhalen. Met mijn blog wil laten zien dat je niet per se een kut leven hebt als er zoiets speelt. Dus:

  • Ben jij chronisch ziek of kamp je met een depressie, burn-out etc.

  • Heb je in die periode een eigen bedrijf/webshop opgericht of een ander grote stap gemaakt of alleen al het idee bedacht? 

  • Mag ik jouw verhaal gebruiken voor op mijn blog (dit mag ook anoniem)

  • Ben je het eens dat je nog een positief en gelukkig leven kunt hebben en wil je hierin delen

  • Heb je tips voor anderen in gelijksoortige situaties?

Dan mag je een mail sturen: enjoycelifeblog@gmail.com! Onder vermelding van “Mijn positieve verhaal” en een korte beschrijving over jouw situatie. Dan neem ik daarna contact met je op voor de details en uitgebreidere versie.

Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?
Heb je zelf nog tips/ideeën voor mij?

2 gedachten over “Ik ben op zoek naar jouw verhaal! & veranderingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.