Via een forum kwam ik jaren terug in contact met Simone. We zijn een tijdje elkaars pen vriendin geweest, maar door de stijgende postzegel prijzen gingen we over op mail. Ook dit verwaterde, maar nu is het tijd om ons contact nieuw leven in te blazen.

Simone deelt in haar tweede brief haar plannen rondom de fotostudio, omdat buiten shooten niet lekker werkt. En ze vertelt over haar gezondheid. Tijd om te antwoorden en wat meer over mijn werk te vertellen.Want eigenlijk ben ik gewoon tros op je! 

Ik ben trots op je!

Lieve Simone,

Geeft niet joh, dat je niet meer weet hoe ons schrijven begon! 🙂 Het is niet het belangrijkste. Zo herkenbaar, data onthouden. Fijn dat jij ook blij wordt dat we het contact weer oppakken. Ik vind het ook super leuk!

Wat naar dat je zomer slechter was dan de winter. Heb je nog kunnen genieten van de warmere dagen dit weekend? Ik vond het echt heerlijk. Ik hoop dat deze winter óók beter wordt voor je.

Stress is echt killing voor je lijf. Niet zo gek als dat mee zou spelen. Een verhuizing kost natuurlijk ook altijd veel energie en is veel regelwerk. Ikzelf heb binnenkort dat ze hier de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Heel fijn, maar die zooi zit ik ook niet echt op te wachten haha.

Wat tof dat jullie de sleutel bijna krijgen. Dan kan het echt beginnen. En inrichten vind ik altijd zo leuk. Jij ook? Of liggen jullie smaken ver uit elkaar?

Slim om de shoots nu bij mensen thuis te doen. Thuis voel je je meestal toch het meest op je gemak. Houd je een maximale afstand aan? Op termijn kan je altijd nog een betaalde locatie huren, waarvan je de kosten doorvoert. Kan me voorstellen dat je dat toch spannend vindt.

Ik ben echt trots op je wat je, ondanks je ziekte, allemaal voor elkaar bokst! ♥ Super knap dat je naar en manier zoekt die voor jou werkt en daardoor toch kan doen wat je fijn en leuk vindt.

Mijn weekend was lekker rustig. Afgelopen vrijdag was er een borrel van werk. Uiteindelijk lag ik om 02:00 uur in bed. Dat hakt er, ondanks een normaal aantal uren slaap, toch wel in. Dus ik heb niet zo gek veel gedaan. Deze week heb ik ook genoeg te doen, waaronder een cursus van werk. Super leuk, want meer uitdaging.

Je merkt duidelijk dat de vakantie weer voorbij is. Langzaam aan trekken de bezoekersaantallen in de bieb weer aan. Dit met het transport en andere werkzaamheden maakt het soms wel intensief. Toch heb ik er nog steeds onwijs veel plezier in. 😀 Morgenochtend mag ik weer haha. Ik tel echt in het weekend al af.

Er komen zoveel verschillende mensen. Super leuk en interessant haha. Sommige zijn echt… bijzonder. 😛 Daarnaast ben je veel in beweging, want de boeken moeten opgeruimd en er komt een technisch aspect bij kijken. Het systeem waarin de boeken en klanten geregistreerd staan. Ik hou van die uitdaging en variëteit.

Heb jij komende dagen leuke dingen op de planning? En heb je nog leuke Netflix tips? De herfst komt eraan, dus ik wil goed voorbereid zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.