foto op glas
Een tijd terug werd ik benaderd door een medewerker van Foto op glas. Van hem kreeg ik de vraag of ik een artikel zou willen testen; een foto op glas. Op dat moment had ik geen geschikte foto, maar Parijs lag in het verschiet en gelukkig mocht ik dat afwachten. 

Via de site kun je kiezen op wat voor een materiaal je je foto wilt laten drukken. Ik mocht er een op glas testen, met afmetingen tot 40 bij 60. Dit vond ik persoonlijk wat groot, dus ging voor een slag kleiner: 40 bij 30. Oké, laten we doorgaan naar mijn ervaringen. Daar draait het immers allemaal om. 

De software: 

Je bestelt eigenlijk direct op de site. Heel eenvoudig kan je een afbeelding uploaden, zelfs vanaf je telefoon. Vervolgens kies je een formaat, waarbij je ook ziet hoeveel het je gaat kosten. Let op: hier komt nog wel een bedrag aan verzendkosten bij. Bij de stap erna kies je het ophangsysteem, of niet als je hem liever neerzet. Ik heb gekozen voor een ophang systeem aan de zijkant. Je ziet op de site op een afbeelding ook hoe het er dan uit komt te zien.

Wil je zeker weten dat je foto goed is? Dit kan je voor €1,95 laten controleren. Ook kan je de foto bewerken of een collage op glas laten drukken. Dit allemaal voor een meer prijs van €10 of €30, afhankelijk van je keuze. Als laatste optie kan je hem weerbestendig laten maken, voor als je hem buiten wilt hangen of de achterkant transparant laten maken in plaats van wit. De laatste stap in het proces is je bestelling controleren en betalen. 

De foto: het product en de kwaliteit 

Binnen een aantal dagen na de bestelling kreeg ik het product binnen. Deze was goed verpakt, waardoor beschadiging uit bleef. De benodigde bevestigingsmaterialen en plugjes zaten er netjes bij in en goed vastgeplakt. Op de voorkant zat nog een bescherm plastic geplakt. Ondanks dat ik een bewerkte foto heb gebruikt is de kwaliteit echt super goed. Heldere kleuren en stevig materiaal. Het formaat is naar mijn mening ook precies goed. Op dit moment heb ik de foto staan, maar in de toekomst wil ik hem zeker ophangen. Hiervoor heb ik even hulp nodig met een goede boormachine. ???? Ik ben erg blij met de uitkomst en vind het een mooie herinnering aan de stedentrip naar Parijs. 

foto op glas

 

Lees ook:   Wonen | Een klein balkon inrichten | Lionshome

Al met al ben ik dus heel tevreden. Ook over de prijs/kwaliteit verhouding.
Bedankt voor de fijne samenwerking en het goede contact. 

Bevat gekregen producten

2 gedachten over “Interieur | Foto op glas | Parijs vereeuwigd | Samenwerking”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.