Volta
8 maart is internationale vrouwendag. Een dag die gaat om de strijdbaarheid en gelijkheid van vrouwen ten opzichte van de man. Overal op de wereld wordt deze dag gevierd. In het begin ging het voornamelijk om gelijke rechten op de arbeidsmarkt en het krijgen van kiesrecht, inmiddels staat het voor veel meer.

Vooral vrouwen zijn slachtoffer van seksueel geweld, maar ook (al geldt dit ook voor mannen) van discriminatie en racisme. Maar waarom zouden vrouwen minder zijn dan de man? Precies, dat zijn we niet! En dat mag gevierd worden. Sinds 1912 gebeurd dit dan ook in Nederland. Het is enorm belangrijk om aandacht te geven aan belangrijke onderwerpen als deze.

Vrouwendag vieren

Deze dag is een moment om stil te staan bij je bestaan, bij je dromen en je rechten. Jij bent sterk en kunt bereiken wat je wilt. Ook als vrouw heb je een stem en die mag je laten horen. Verwen je vandaag dus maar eens extra goed met een lekkere doucheschuim, lekker eten, een avondje Netflix. Wat je ook maar fijn vindt.

Fun Factory Volta

Vrouwendag mag je vieren, je bestaan als vrouw mag je vieren. Jij bent van waarde en dit kan je misschien helpen om jezelf wat te verwennen.

Van de Fun Factory is de Volta uitgebracht. Een vibrator waarbij de flapperende uiteinden stimuleren de bloedsomloop in de schaamlippen en clitoris. Dit zorgt voor een hogere gevoeligheid. Deze vibrator heeft 6 verschillende snelheden en ritmes, waarmee je goed kunt variëren voor de beste stimulatie.

Een leuke bijkomstigheid is dat je dit speeltje kunt opladen met een USB-aansluiting en dat hij waterbestendig is. Je kunt hem dus ook onder de douche gebruiken. Het ronde handvat ligt erg fijn in de hand. Bij deze vibrator kreeg ik een glijmiddel op waterbasis en een etuitje waarin ik hem kan bewaren. Dit is wel een aanrader, want door de siliconen coating trekt het snel stof aan.

Mijn ervaring

Zelf moest ik aan het speeltje wennen. Vooral door de trillingen en je moet zoeken naar een goede plaatsing van de uiteinden. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren, doordat het twee afstaande uiteindes zijn. Zo kan je het bijvoorbeeld aan beide eindes van de clitoris, maar ook tussen de schaamlippen. Dit is een zoektocht die je zelf kan aangaan, omdat het voor iedereen anders is wat fijn voelt.

Hoe vier jij internationale vrouwendag?
Waarom vind jij deze dag belangrijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *