previa
s Zomers wordt je haar blootgesteld aan veel meer factoren. Denk aan de zon, zout, wind en chloor water. Onze huid beschermen we meestal goed, maar aan mijn haar denk ik niet zo snel.

Toch is het net zo belangrijk om je haar te beschermen. Nu is er een 100% natuurlijk en vegan product op de markt die hierbij helpt. De Sun first aid kit van Previa. Hierdoor houd je glanzend, gevoed en gezond haar.

Over Previa

Previa is een van oorsprong Italiaans product. De haarverzorging is 92% natuurlijk en bevatten geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen. Door de toevoeging van natuurlijke producten, blijft je haar langer fris.

Alle producten zijn bewerkt zonder chemisch stoffen. Ook de verpakking is 100% FSC Karton, waarbij bij het maakproces minder kooldioxide wordt uitgestoten. Previa probeert het milieu niet of zo min mogelijk te belasten met hun producten.

Er wordt gebruik gemaakt van een op de natuur gebaseerd geuren boeket. Dit zijn unieke geuren, geproduceerd door de beste meester parfumeurs.

Deze exclusieve combinaties – van roos en jasmijn op een basis van oriëntaals hout tot citrusnoten op een basis van amber – maken Previa herkenbaar en uniek.

Previa is te koop bij de professionele kapsalons en op hairsuit.nl.

Belangrijkste ingrediënten

Groene Kaviaar extract

Een vegan extract die beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zomer. Het is rijk aan koolhydraten, waardoor het haar zachter wordt, Hydrateert en helpt elasticeren voor optimale bescherming en voeding.

Organisch Quinoa extract

Quinoa is rijk aan eiwitten, vezels en mineralen. Belangrijk voor gezond en stevig haar. De aminozuren en vitaminen E en C maken het haar zacht, glanzend en veerkrachtig.

Grapefruit Essentiële olie

Grapefruit is rijk aan vitaminen, mineralen en fytochemicaliën. Deze hebben een herstellende werking op haarcellen. Deze stoffen beschermen tegen vrije radicalen en houden de hoofdhuid schoon en gezond.

Producten

After-sun shampoo

Ontdoe met deze shampoo je haar van zout- zand- en chloorresten. Je masseert het goed in op nat haar en spoelt het vervolgens goed uit.

Leave-in

Deze leave-in beschermt de hoofdhuid en het haar tegen verbranden en uitdrogen. Dit door middel van een uv-filter. Het vormt een laagje om het haar wat beschermt tegen zout en chloor. Je kunt het op vochtig en droog haar gebruiken.

Hoe bescherm jij je haar tegen de zon?

Ik kreeg een persbericht over dit product. Het interesseerde me dusdanig dat ik besloot dit te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.