Armband
Kaya sieraden, ontstaan door een opmerking van de dochter van Tanya. Ze zette haar grote baan aan de kant om zelf een sieraden shop te beginnen. Speciaal om alle bijzondere momenten in het leven van jou en je kindje tastbaar te maken.

Zelf koos ik ervoor om een armband samen te stellen met bedeltjes. Inmiddels heb ik al best veel kettingen en ik vind bedelarmbanden altijd heel tof. Je kunt ze zelf vullen met dingen die voor jou van betekenis zijn. Zo zijn er dames sieraden, maar ook voor kinderen en de allerkleinsten. 

Over het ontstaan

Tanya is oprichtster en ontwerpster bij Kaya sieraden. Haar dochter, Kaya, wilde altijd de sieraden van mama dragen en dan het liefst ook nog tegelijk hetzelfde sieraad aan hebben als mama.

‘Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen.’

Ze zij haar baan bij een groot bedrijf op en waagde de sprong om zelf een webshop te beginnen. Dit was in 2012. Na het schrijven van een plan, begon het ontwerpen en het maken van een website. Kaya sieraden kon open!

Met de sieraden die je bij Tanja koop kan je jouw verhaal vertellen. Het mooie is dat ze generaties mee kunnen gaan en een tastbaarheid zijn van speciale momenten in je leven. Al vanaf de geboorte zijn er mogelijkheden in het maken van sieraden.

Gambia project

Tanja heeft lange tijd voor een groot bedrijf. Nu wilde ze wat terug doen en kwam in contact met een stichting die er voor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Per sieraad gaat er een deel naar deze stichting, zodat 1 kind een week deze kans krijgt. Zonder educatie lopen ze het risico hun toekomst te verliezen.

In Gambia bestaat geen leerplicht lang niet alle kinderen gaan naar school. De schatting is dat 70% van de kinderen naar de basisschool gaat, daarvan gaat maar 20% door naar het middelbaar onderwijs. Slechts 40% gaat naar de kleuterschool.

Tot nu toe kunnen er 10 kinderen door dit project naar school, hoe fijn! Uiteindelijk hoopt Tanja ervoor te kunnen zorgen een hele school te kunnen vullen. Sommige kinderen doen het zo goed, dat ze op een particuliere school verder kunnen groeien. Voor Kaya staat kwaliteit voor het aantal kinderen.

Mijn sieraad

Ik koos ervoor om een bedelarmband samen te stellen. Op die manier kon ik er echt wat persoonlijks van maken. Als eerste selecteerde ik een dubbelhartje. Liefde is voor mij heel belangrijk in het leven. De blauwe Swarovski parel is voor ons neefje, Sibbe. Daarnaast koos ik nog een roze Swarovski parel. Deze heb ik niet per se met een speciale betekenis gekozen, maar vond ik heel mooi bij de blauwe passen. En ik wilde ook graag het veertje toevoegen. Voor mij is dat een teken van vrijheid.

Mening

Het contact ging super vlot en ook de armband was snel binnen. Ik kon zelf de volgorde aangeven. De schakels waren iets groter dan verwacht, maar met de bedeltjes eraan is de verhouding perfect. Er zat ook een zilverpoetsdoekje bij om je armband mooi te onderhouden. Zelf had ik het leuk gevonden als er op het bijgevoegde kaartje waar “A little note from me to you” staat, daadwerkelijk een boodschap was geschreven. Dat zijn echter details. Het sieraad is van heel goede kwaliteit en ik ben er heel blij mee.

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat mag je zelf ontdekken!
Met de code
enjoyce krijg je komende maanden 10% korting én gratis verzending.

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.