kerst sint en meer
Via een forum kwam ik jaren terug in contact met Simone. We zijn een tijdje elkaars pen vriendin geweest, maar door de stijgende postzegel prijzen gingen we over op mail. Ook dit verwaterde, maar nu is het tijd om ons contact nieuw leven in te blazen.

In haar brief geeft Simone me tips over Netflix series, vraagt ze naar mijn plannen voor de komende tijd en over haar verhuisstress. Haar hele brief aan mij vind je hier. Ik deel over kerst sint en meer. 

Kerst, sint en meer

Lieve Simone,

Wat lief je compliment! Super leuk dat je door mijn verhaal over mijn werk ook enthousiast wordt. Het maakt me echt zo blij en ik ben er zo graag. Collega’s grappen al dat ik hier een tent of bed neer moet zetten haha. Het is inderdaad heel gezellig, want je hebt altijd aanspraak. Klanten, je collega’s…

Je vroeg wat ik zoal doe in de bieb. Dat is heel breed. Ik verwerk het transport: het innemen van boeken die binnen komen en reserveringen klaarzetten. Help klanten met vragen en digitale dingen, maar ook met het vinden van boeken. De bieb moet netjes blijven, dus we zetten boeken netjes en ruimen het speelgoed op en natuurlijk ook het ontvangst van klanten.

Wat goed dat je echt voor jezelf kiest, je moet het toch met jezelf doen. Niemand kan deze grens voor jou stellen. Het is ook onwijs spannend een nieuw huis. Er komt zoveel bij kijken! Topper, dit vraagt veel moed! 🙂 Ik herken het zo dat het egoïstisch voelt, maar soms moet het gewoon.

Wat leuk dat jij nog zo enthousiast Sims speelt. Ik moet het ook echt weer eens oppakken. Doe lekker waar jij blij en gelukkig van wordt, want dat is zo belangrijk. En ontspan, het mag! ♥ Helaas ben ik niet zo van de thrillers, ik kijk liever iets simpels of romantisch.

Zo gaaf dat jullie nu gewoon de sleutel hebben! En fijn dat jullie zo op een lijn zitten, dat scheelt een hoop tijd en energie. Lampen zijn duur hè?! Dat vond ik ook echt een drama! Ineens had ik veel meer lichtpunten dan in mijn vorige woning. Dat was en tegenvaller.

Ik ben stiekem wel blij dat mijn huis af is. Alleen nog een paar weken renovatie overleven, help! Als ik dit typ zit ik in de bieb, het lawaai ontvlucht haha. 😉

Sinterklaas doe ik/doen we niets mee. Wij doen ook meer met kerst. Er is nog niet duidelijk of we lootjes doen weer, maar ik ga er wel vanuit. En meestal doen Jurjen en ik ook nog wat voor elkaar. Na de kerst gaan we een paar dagen in een hotel in Utrecht. Can’t wait! Gaan jullie wel naar familie met kerst?

Voor de herfst heb ik nog niet echt plannen. Ik hoop vooral nog een aantal wandelingen te maken en vorige week zondag waren we naar het concert van Waylon. Daar kun je hier over lezen. En 30 oktober gaan we naar Ilse DeLange. Zoveel zin in! Eigenlijk wil ik een soort herfst bucketlist maken nog. Het ideale seizoen om wat meer te doen binnen. I keep you posted.

Hoe gaat het nu eigenlijk met jullie hondje en je hamster? Misschien heb jij nog leuke recepten voor de herfst?

Tot snel! Liefs ♥

Eén gedachte over “Kerst, sint en meer | Brief aan Simone | #3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.