favorieten
Ik wilde geen tag op mijn blog tijdens deze maand, toch leek het me leuk om mijn winter/kerst favorieten te delen. Daarom heb ik besloten ze te bundelen in een artikel. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar wat jouw favorieten zijn. Laat dit gerust achter in de reacties. 

Favorieten, eigenlijk is het een raar woord. Maar wat zijn nou eigenlijk dingen waar ik in de winter of rondom kerst echt blij van word? Ik ging er voor jullie over nadenken, omdat ik van best veel dingen blij word. Hier komen ze: 

Favoriete drankje: 

In de winter drink ik heel graag warme chocolade melk, het liefst met slagroom. Dit is natuurlijk niet heel goed voor je om constant te drinken, dus wissel ik het af met thee. Daarvan vind ik dan de ‘even verwennen’ thee erg lekker. Ook drink ik het hele jaar door water. Dat gaat er altijd wel in. 

Favoriete winterse kleding: 

Eigenlijk draag ik ’s zomers en ’s winters dezelfde shirtjes en hemdjes. Het enige verschil is dat ik in de winter er een lekker warm vest overheen draag. Wanneer ik de deur niet uit hoef zijn het vaak een joggingbroek, mijn sloffen en een dikke trui. Lekker ongegeneerd. Dat mag ook, vind ik, af en toe. 

Favoriete winter nagellak: 

Ik draag het hele jaar door dezelfde nagellak, maar ’s winters kies ik toch vaak voor de wat donkerdere kleuren. Bordeaux rood bijvoorbeeld of bruin. Dat past toch meer bij het seizoen. Ook heb ik donker groene en donker paarse die ik deze maanden eerder pak. 

favorieten

 Favoriete winter eten:

Een echt stamppotten liefhebber ben ik niet. Ik ga voor oliebollen en banketstaaf. Daar ben ik echt dol op. Chocolade letters ook, maar hé, je kan het hele jaar door chocolade kopen. Af en toe een boerenkool stamppot vind ik overigens wel lekker, het moet gewoon niet te vaak op tafel komen. Oh en vers gebakken appeltaart! Die geur. I love it! 💖

Favoriete kerst kaars: 

Ik heb onlangs een heerlijke appel/kaneel kaars gekocht bij de Lidl. Dat wordt voor dit jaar mijn favoriet. Hij kostte maar een euro en hij is niet te overheersend. Dit vind ik vaak bij kaarsen van bijvoorbeeld Airwick wel het geval. Zeker een aanrader dus! 

Wat zijn jouw winterse of kerst favorieten?
Laat het achter in een reactie. Ik ben zeer benieuwd.

Eén gedachte over “Kerst | Mijn kerst/winter favorieten op een rij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *