kleding laten bedrukken
Via een leuk bedrijf kreeg ik de mogelijkheid om een shirt te laten bedrukken. Een super leuk idee natuurlijk, want zo heb je gepersonaliseerde items. In deze blog zie je mij keuzes.

Digitransfer.info is een winkel waar je kleding kan laten bedrukken voor mannen,vrouwen, kinderen en baby’s. Dit vond ik zon leuk idee, omdat ik een bepaald idee had voor een shirt.

Tanktop

Als eerste liet ik een tanktop bedrukken. Eentje waar ik lekker in kan sporten, want hij viel onder de ‘sportshirts’. Ik wilde er eigenlijk GRL PWR op laten drukken, maar op geen enkele manier kon ik die goed genoeg en mooi genoeg erop krijgen. Die tekst was dus al snel van de baan. Ik ging eens kijken bij de ‘standaard’ (tekst) stickers. Hier koos ik de tekst Are you kitten me right meow. Super leuk omdat ik zo dol ben op katten. Er staat een leuke neusje met snorharen bij. Ik ben er blij mee.

Wat ik lastig vind aan online shoppen is het inschatten van de juiste maat. Ik ging voor een XL en die past in dit geval net/net niet. Hij zit in ieder geval een beetje krap, maar ik vind hem wel leuk.

Polo

Ook wilde ik graag een polo of shirt die ik gewoon dagelijks aan kan. Kim van Alboe.nl heeft nu een webshop. Zij verkoopt daar heel toffe shirts, maar alleen met #momboss. Aangezien ik nog geen mom ben, vond ik het leuk om op dit shirt dan #girlboss te drukken. Inmiddels heeft Kim deze wel in haar collectie opgenomen.

Deze polo past mooi en zit erg lekker. Ik had hier expres een wat grotere maat gepakt, omdat het een optie was en ik toch wel twijfelde. Hier heb ik geen spijt van.

Slabbetje


Ik had nog wat ruimte over in mijn shoptegoed. Daarom besloot ik te kijken wat er nog mogelijk was. Helaas zat je, inclusief bedrukking, al snel over de €5. Gelukkig kon ik nog wel een slabbetje laten bedrukken. Deze heb ik voor Sibbe laten maken. Vooral deze tekst vond ik erg grappig en deze kleur vond ik erg mooi voor een jongetje.

Mijn mening

Ik vind het super leuk dat ik deze items naar smaak kon aanpassen. Eerst twijfelde ik over de kwaliteit van de bedrukking, maar na 2 keer wassen ziet het er nog steeds mooi uit. Ik denk dat het dus reuze meevalt en, zeker als je binnenstebuiten wast, mooi blijft. Ik ga de shirts zeker regelmatig dragen en binnenkort Sibbe het slabbetje geven. Trouwens, het maken en bestellen van de shirts was super simpel!

Wat zou jij op een shirt laten drukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *