directlampen.nl
Lampen kunnen een totaal andere sfeer aan een kamer geven. Ik weet zelf al wat voor een sfeer ik in een volgend huisje zou willen. Met dat in mijn gedachten ging ik op zoek naar lampen voor de logeerkamer.

Op de website van directlampen.nl hebben ze een groot aanbod lampen. Van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot nachtkastlampen. Zelfs voor buiten is er aanbod. Daarom vond ik het heel leuk dat ik op deze site wat mocht uitzoeken.

Mijn gekozen stijl

In de logeerkamer wil ik een beetje een tropisch en groen thema doorvoeren. Hiervoor heb ik al diverse ideeën, zoals de posters die ik aan de wand wil hebben en wat voor een kleur of behang er op de muren moet komen. Dat is dus al vrij specifiek.

Daarnaast vind ik de moderne, industriële sfeer mooi. Deze stijlen heb ik dan ook aangehouden voor mijn keuze in de lampen. Ook komt er een beetje een natuurelement in voor. Namelijk een keramiek poot die wel wat weg heeft van een natuursteen.

De lampen

Ik hou ervan om dingen symmetrisch op te kunnen hangen of neer te kunnen zetten. Daarom heb ik er voor gekozen om 2 dezelfde wandlampjes te kiezen. Deze vallen zeker binnen de industriële stijl. Het deel dat aan de muur gehangen wordt, is van hout. De rest is van mint kleurig metaal. Uiteraard heb ik er 2 besteld, zodat ze aan weerszijden, naast het bed opgehangen worden. Helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar op de site.

directlampen.nl

Daarnaast koos ik ook voor een bedlamp, deze heeft een meer het uiterlijk van natuurlijk materiaal. Deze zou ik dan op een andere plek in de kamer willen plaatsen. Door de poot, vind ik het erg in het tropisch thema passen. Op die manier heb je een goede verdeling van lichtpunten in je slaapkamer.

directlampen.nl

Een geheel

Ik denk dat ik door het toevoegen van deze lampen ervoor kan zorgen dat er in de logeerkamer een geheel ontstaat. Dat de muren, maar ook de accessoires mooi bij elkaar aansluiten. Dat is natuurlijk hetgeen dat je wilt bereiken.

Al eerder kocht ik andere accessoires om ook aan deze kamer toe te voegen, zoals manden, fotolijstjes en een tijdschriftenrek. Op die manier wordt het hopelijk een sfeervolle plek, waar gasten heerlijk kunnen ontspannen.

Welke stijl heeft jouw voorkeur?

3 gedachten over “Wonen | Mooie lampen in de logeerkamer | directlampen.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.