sneakers
Sneakers zijn er in verschillende soorten en maten. Dat blijkt wel weer als je op zoek gaat naar Adidas sneakers. Alleen van dat merk zijn er al ruim 20 collecties verkrijgbaar, zie daar maar eens een keuze uit te maken.

Wat mij positief opvalt, is dat er Adidas dames gympies zijn in maat 42. Dat is toch fijn wanneer je op grote voet leeft. Daarnaast wil je niet voor elke gelegenheid dezelfde schoenen, maar ook daar is aan gedacht. Ik zet voor 3 verschillende gelegenheden mijn favoriete Adidas collecties op een rij.

Bron : OTTO.nl

Wandelschoenen Adidas Performance

Persoonlijk draag ik graag stevige schoenen. Deze geven steun, waardoor ik minder last krijg van rugklachten. Daarom kies ik vaak voor wandel – of outdoorschoenen. De Adidas Performance lijn heeft hierin diverse uitvoeringen. Zo kun je gaan voor bijna helemaal zwarte, maar als je van een kleur detail houdt, is dat er ook.

Ik zou voor een neutrale kleur gaan, omdat je dit overal mee kan combineren. Mijn huidige wandelschoenen draag ik dagelijks, dus het moet wel goed matchen met je kleding. Wanneer ik uit de schoen met kleurdetails zou kiezen, zou ik gaan voor de roze variant die je hierboven ziet. De blauwe varianten zijn ook leuk, maar te flets met de grijze kleur erbij. Ook vind ik een zwarte zool mooier dan een witte of grijze zool. Gelukkig is dit ook doorgevoerd in een aantal uitvoeringen van deze strakke lijn.

Bron 1: Sarenza.nl
Bron 2: OTTO.nl

Lifestyle schoenen Adidas Stan Smith

Wanneer je niet zoveel gaat wandelen, maar bijvoorbeeld naar een verjaardag gaat, is het fijn om een wat nettere sneaker te hebben. Hiervoor kun je goed in de Stan Smith lijn zoeken. In deze lijn vind je heel veel witte schoenen, maar er zijn ook wat meer uitgesproken soorten te verkrijgen.

Wat ik zelf erg leuk vind zijn de schoenen met speciale details, zoals blaadjes of andere bijzondere toevoegingen. Zo heb je bijvoorbeeld ook een metallic look of een geborduurd accent. Dit maakt het net iets minder saai dan een normale sneaker. Dit is ook hetgeen wat ik zo leuk vind aan deze lijn. Het is niet per sé ‘standaard’.

Fitnessschoenen Adidas CrazyTrain

Voor sporten mag de schoen iets minder neutraal, wat mij betreft. Daar ik al zwarte sportkleding draag, zou ik hier niet schuwen om een kleur toe te voegen die goed opvalt. Hierin vind ik de CrazyTrain collectie heel tof.

Zo hebben ze in deze lijn bijvoorbeeld een (mint) groene schoen. Dit is helemaal mijn kleur, ondanks dat iedereen er tegenwoordig wel iets mee heeft. Het is een opvallende, maar toch stevig ogende, schoen. En toch is het niet té extreem, omdat het grotendeels een lichte kleur heeft en gecombineerd wordt met wit.

 

Bron 1: debijenkorf.nl

Ga je liever toch voor een neutrale variant? Dat kan ook! Hiervoor zou je kunnen kiezen voor de Elite kunnen kiezen. Deze schoen is zwart, met een roze detail. Rustig, maar toch iets speciaals.

Welke sneakers vind jij het mooist?
Draag jij vaak sneakers?

Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking.

Eén gedachte over “Fashion | De 3 leukste collecties Adidas sneakers voor elke gelegenheid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.