1 jaar vriendinnen
Toen ik, iets meer dan een jaar geleden, een oproep plaatste op We Helpen had ik nooit deze uitkomst verwacht. Ik vond niet alleen iemand om af en toe wat leuks mee te doen, maar een echte vriendin. Inmiddels kennen we elkaar een jaar en dat was de reden voor een feestje. 

Op dinsdag 3 oktober hadden Jubinka en ik afgesproken. Begin oktober zijn we namelijk 1 jaar vriendinnen. Ter ere daarvan zouden we naar de manicure gaan en daarna hebben we bij Kattencafé Op z’n kop wat gedronken en gesnackt. Helaas waren de weergoden ons niet goed gezind en kwamen we verzopen aan bij de manicure, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Manicure L.L nails 

Helemaal doorweekt kwamen we dus aan bij L.L Nails. Een manicure in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Zelfs het vest dat ik mee had, omdat hij niet onder mijn jas past, was doorweekt in de tas. We mochten plaatsnemen om alvast een keuze te maken qua kleur. Wat is dat moeilijk voor een twijfelkont als ik! Ze hadden meer dan 30 kleuren. ????Relatief snel had ik dit teruggebracht na vier kleuren. Maar dan nog, hoe maak je daar dan weer een goede keuze uit? Uiteindelijk werd het nummer 22. Op de foto hierna zie je hoe het heeft uitgepakt.

Na een uurtje ongeveer waren we allebei klaar. Het moest een klein beetje om en om, omdat er nog twee andere vrouwen waren. Daarnaast zaten er maar twee manicures. Helaas had ik al snel twee kleine wondjes opgelopen, waardoor het enorm prikte toen de nagellak erop kwam. Met het resultaat ben ik heel blij! En het schijnt ook nog eens 2-3 weken te blijven zitten. Ideaal! 

Kattencafé Op z’n kop

Eenmaal klaar, wilden we ergens wat drinken. Eerst zaten we bij De rode loper. Daar hebben we wat gedronken, maar zij hadden niets vegan te eten. De broodjes worden er van te voren al gemaakt. Dit vonden we wat raar. Toen besloten we naar het kattencafé te gaan, iets verderop in de straat. Gelukkig waren er nog net twee plekjes. 

Jubinka ging voor een warme chocolademelk en groenten met humus, terwijl ik ging voor een cola en appel-amandel taartje. Heerlijk! En ondertussen hadden we gezelschap van de katten. Zij kregen ook te eten, maar daar had niet iedereen zin in. Jammer genoeg kreeg ik al vrij snel last van mijn allergie, waardoor we weer naar buiten gingen. Ik kreeg nog een leuke pen met katten erop van Jubinka. Zo lief! 

Lieve Jubinka, bedankt voor je fijne vriendschap! 
Op naar nog een jaar en ons volgende feestje. ????

3 gedachten over “Lifestyle | 1 jaar vriendinnen | Manicure & Op z’n kop kattencafé”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.