sweater
De afgelopen jaren zijn er steeds meer (online) winkels bijgekomen, waar je kleding kan bedrukken. Ik vind het super leuk om een kledingstuk te hebben en werd dan ook erg enthousiast toen ik benaderd werd om dit te laten doen.


Bij de webshop Tshirtspolosbedrukken.nl, mocht ik een artikel naar keuze customizen en bestellen. Op deze site kun je onder andere een T-shirt bedrukken met een afbeelding of tekst. Met prijzen die beginnen bij 5.50, is het voor iedereen betaalbaar. Ik stemde mijn keuze af op het aankomende seizoen  en liet een sweater bedrukken.

Herfst

Met de herfst in aantocht, besloot ik om te kiezen voor een sweater. Het lijkt me heerlijk om in een oversized sweater, met een kopje thee en een goed op de bank te zitten. Ik ben een echte koukleum, dus een warm kledingstuk is altijd welkom.

Ontspannen heb ik altijd lastig gevonden, maar met de juiste ‘hulpmiddelen’ lukt het me wel. Zo ontspande ik ook goed bij de serie Friends. Hiervan had ik elders een heerlijke trui besteld, dacht ik… Helaas bleek die bij ontvangst te klein.

Ontwerpen

Het ontwerpen is op de website heel makkelijk. Je kunt het product kiezen die je wilt. In mijn geval een unisex sweater. Dan kan je kiezen uit maar liefst 14 kleuren, je maat aangeven (let wel: het is Amerikaanse maatvoering) en afbeelding, logo of tekst plaatsen.

Ik ging voor de Navy kleur, omdat donkere kleuren mijn huidskleur complimenteren. Van tevoren had ik al bedacht om de bedrukking te matchen met de Friends sweater. Ik voegde de openingszin van Joey toe “How you doin’”. Tijdens de serie moest ik hier altijd al om lachen.

Na een paar dagen kreeg ik een mailtje, waarin stond dat de productie in behandeling was genomen. Nog eens een paar dagen later kreeg ik een verzendbevestiging met track & trace code.

Ervaring

De ontwerp ronde was super simpel. Vooral omdat ik wist wat ik wilde was het zo gepiept. Daarna begon het wachten tot de sweater binnenkwam. Voor slechts 25 had ik de sweater in huis.

Natuurlijk kon ik niet wachten om de trui gelijk aan te trekken. Ik wilde immers zeker weten dat hij zou passen en was nieuwsgierig hoe hij zat. Het was goed gelukt om het oversized te laten vallen en de fleece aan de binnenkant is echt heerlijk. Eerlijk: ik woon bijna in de trui als ik thuis ben. 

Wil jij ook een T-shirt, sportkleding of vest goedkoop laten bedrukken? Neem dan zeker een kijkje op de site.

Wat zou jij op een vest of shirt laten drukken?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

4 gedachten over “Lifestyle | Een sweater laten bedrukken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.