Footway
Een paar jaar geleden was ik toe aan nieuwe schoenen. Omdat mijn lichaam echt goede schoenen nodig heeft en ik niet steeds nieuwe wilde kopen, radde mijn vriend Ecco aan. Eerlijk gezegd had ik niet zo’n positief beeld bij dit merk, tot ik het ging proberen.

Inmiddels doe ik al zo’n 2,5 jaar met de wandelschoenen. Toch vond ik het fijn om ook nette schoenen te hebben voor feestjes, bijvoorbeeld. Op de site van Footway kwam ik hele leuke laarsjes tegen die ik besloot te bestellen. Daarnaast bestelde ik ook mooie sportschoenen voor mijn vader. Op Footway vind je een assortiment van ruim 30000 schoenen!

Ecco laarsjes

Bij Footway vond ik mooie, bruine, Ecco laarsjes. Deze hebben gelukkig een niet te hoge hak, waardoor ik er nog goed op kan lopen. Het is lastig om met maat 42 als vrouw leuke schoenen te vinden. Gelukkig heeft deze site een redelijk aanbod.

Toen de laarsjes binnen kwamen, werd ik erg blij. Ondanks dat er geen rits in zit, krijg ik ze toch nog best makkelijk aan. In het begin vergde dit wat oefenen, maar aan de zijkanten zit elastiek. Ze passen perfect en lopen ook erg lekker.

Helaas zijn ze voor mij persoonlijk minder geschikt als ik langere afstanden wil lopen. Mijn benen staan wat naar binnen toe en ook heb ik een zwakke rug. Dit speelt extra op wanneer ik deze schoenen draag. Voor een feestje waarbij ik niet veel loopt of wanneer ik uit eten gaat, zijn ze perfect. Wel wil ik toevoegen dat dit puur aan mijn lichaam ligt en ze voor jou misschien wel perfect zijn.

Reebok sportschoenen

Mijn vader had al eens subtiel laten vallen dat, als ik een mogelijkheid zag, hij wel nieuwe sportschoenen zou willen. Dat kon natuurlijk mooi met deze samenwerking. Echter moest ik wel een deel bijbetalen.

Ik ken mijn vader gelukkig een beetje en ging dan ook op zoek naar donkere sportschoenen. Daarnaast moesten ze een stevige zool hebben. Met een maat 45 is dit een redelijke uitdaging, maar ook deze is geslaagd.

Eerst had ik een ander paar in mijn mandje, maar deze waren er helaas niet in zijn maat. Over op plan b: deze prachtige Reebok schoenen. Het blijft spannend om iets via internet te kopen, maar gelukkig, ook deze passen. Mijn vader heeft ze gelijk aangetrokken en de hele dag niet meer uitgedaan, zo lekker vond hij ze lopen. Gelukkig was hij ook blij met de kleur.

Helaas zijn beide schoenen niet meer op de site te vinden.

Heb jij voorkeur voor een bepaald merk?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.