SuperBra
In Rotterdam bevindt zich al een fysieke winkel, maar SuperBra heeft sinds gisteren ook een webshop. Ruim 80% van de vrouwen draagt een verkeerde BH maat, terwijl het vinden van de juiste maten enorm kan helpen. Een D+ cup lijkt misschien groot, maar ook vrouwen met kleinere borsten kunnen op een D cup uitkomen. De cupmaat wordt namelijk bepaald door het volume van je borsten en de omvang.

Ik zal er niet omheen draaien. Ook ik heb een D+ cup en vaak is het lastig een betaalbare, maar ook mooie BH te vinden. Via SuperBra kun je maatadvies krijgen en advies over het aantrekken van een BH. De manier waarop je dit doet kan namelijk veel verschil maken voor hoe hij de rest van de dag zit.  De prijzen liggen tussen de €35 en €70. En er worden niet alleen BH’s, maar ook slips verkocht. Op de webshop zijn gifjes toegevoegd om je te helpen, maar je kunt ook chatten met een medewerker voor advies. 

Oprichtster

Ondernemer en natuurkundige Floor van de Pavert richtte SuperBra eind vorig jaar op. Zij vond dat er te weinig kennis en keuze was in de lingerie. Zeker wanneer je een wat grotere maat hebt. Daarom besloot zij een eigen lingeriezaak te beginnen, waarop volop keuze is in maat en verschillende collecties. Het meest belangrijke vond Floor dat iedereen zich welkom voelt in de (web)winkel. Hierbij is rekening gehouden met benamingen van kleuren en de pasvorm van de paspoppen. Hiervoor heeft ze speciaal paspoppen met een voller figuur laten maken in China. 

“Iedereen moet het gevoel hebben dat er ook voor hen mooie lingerie is.”

Ervaring 

Ik heb nog geen ervaring bij SuperBra, maar ben blij dat dit bestaat. Ik ga zeker een kijkje nemen in de webshop, of in de fysieke winkel als ik er eens in de buurt ben. Op deze manier hoop ik een fijne shop ervaring op te doen en wellicht een mooi, goed passend, setje te kunnen aanschaffen. Mijn ervaring is namelijk dat dit vaak veel doet met je zelfvertrouwen. Wil je nou wel een ervaring zien? Dan kan je deze vlog van Bonnie kijken. (2:16 – 8:13 (minuten)) Zij is al naar de winkel geweest. 

Vind jij het moeilijk goed te slagen voor een mooie & betaalbare maat?
Waar shop jij het liefst je lingerie?

Beelden : Van SuperBra

2 gedachten over “Lifestyle | D+ lingeriewinkel SuperBra opent webwinkel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *