Mijn top 7 best gelezen artikelen in 2018, variëren enorm qua onderwerp. Ik dook in Google Analytics om te kijken wát precies de best gelezen artikelen zijn geweest. Ik deel ze hier nog een keer met je.

Mijn top 7 best gelezen artikelen in 2018 zijn niet allemaal even relevant meer. Toch wil ik ze hierin noemen, omdat ze het nu eenmaal goed hebben gedaan.

Mijn top 7 best gelezen artikelen van 2018:

badpak

7. Badpak figuur corrigerend van HEMA

In 2017 schreef ik al over de aanschaf van een figuur corrigerend badpak van de HEMA. Deze bevalt me zo goed, dat ik hem veel draag. Daarnaast had ik dit jaar een samenwerking en ontving ik daarvoor ook een corrigerend badpak. Een mooie reden om het badpak uit 2017 nog eens aan te halen.

Satisfyer pro

6. Speeltjes uit de Satisfyer pro lijn

Ik ontving in februari 3 varianten seks speeltjes uit de Satisfyer pro lijn. Deze testte ik uit om er vervolgens een review over te schrijven. Dit artikel is gedurende het jaar nog regelmatig gelezen door jullie. Dat vind ik toch wel erg leuk om te zien. Ook mocht ik er destijds een winactie houden.

5. Een stapje verder : BDSM

Blijkbaar zijn jullie erg geïnteresseerd in seks, want dit artikel is ook nog veel gelezen. Hierin deelt Jubinka tips en manieren om een stapje verder te gaan, namelijk BDSM. Deze serie werd goed ontvangen.

Lupus in de zomer

4. Chronisch ziek: Lupus in de zomer

Het was natuurlijk een geweldig warme, lange zomer. Voor veel mensen een genot, behalve als je chronisch ziek bent en Lupus. Lupus in de zomer zorgt voor het opvlammen van de ziekte. Ik vertel hoe dit er uit ziet.

Tineke Curaçao

3. Chronisch zieke Tineke emigreert naar Curaçao

De Chronisch zieke Tineke emigreerde naar Curaçao. Dit omdat haar gezondheid daar beter is, dan wanneer ze in Nederland zou blijven. Zij vertelt over haar avontuur en of het nog steeds beter is.

2. Seks talk Voorspel

Ook weer een artikel uit de seks talk reeks, namelijk over het voorspel. Hier begint natuurlijk allemaal een beetje, wanneer je met seks begint.

Adventskalender Action

1. Unboxing Action adventskalender 2018

Het best gelezen artikel dit jaar, met ruim 400 lezers, is over de adventskalender van Action. Ik unbox hem voor jullie en blijkbaar waren er dus veel mensen nieuwsgierig.

Dit waren de best gelezen artikelen van 2018. Bijzonder hoeveel artikelen daar van Seks talk tussen zitten. Leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.