Sieraad van Lucardi
Zondag 13 mei is het weer Moederdag. Dit jaar mocht ik mijn moeder verrassen met mooie sieraden van Lucardi. Omdat ik haar op de dag zelf niet zie, heb ik het al gegeven toen ze in Groningen was. Ik koos voor onder andere dit prachtige horloge.

Lucardi is een juwelier, gevestigd door heel Nederland. Onlangs werd ik benaderd voor een samenwerking rondom Moederdag. Ik vond het een leuke kans om mijn moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Een van de gekozen sieraden wil ik in deze blog uitlichten.

Keuzes

Keuzes maken is niet mijn sterkste kant. Ik begon te kijken bij de oorbellen, maar het meeste was te groot of te shiny. Mijn moeder is nogal specifiek in wat ze wel of niet mooi vindt, haha. Oorbellen vielen dus snel af.

Het volgende sieraad waar ik naar ging kijken was een armband. Mijn zusje werkt bij de Lucardi, dus wist me de maat te vertellen. Helaas door een uitstekend bot heeft mijn moeder een wat moeilijke maat. Met de juiste afmeting kwam ik er niet een tegen die ik mooi genoeg vond.

Poging 3: een ketting. Lucardi heeft echt een gigantisch aanbod aan sieraden en er zijn echt heel veel mogelijkheden. Er waren zoveel mooie kettingen, maar bij geen een zag ik het voor me dat hij bij mijn moeder om de nek hing. Dus ging ik naar de…

Sieraad van Lucardi

Horloges

En hier kon ik heel fijn slagen! Ik zag een prachtig Regal horloge. De kleur twijfelde ik nog even, want bij de beige was ik bang dat hij niet duidelijk genoeg zou zijn. Ik koos dus uiteindelijk voor een blauwe. Daarnaast vond ik het ook wel spannend of ze de wijzerplaat niet te groot zou vinden, maar ik heb de gok gewaagd. En wat bleek… Ze had van dit type al 3 kleuren horloges, haha. 3 precies dezelfde, alleen in een een andere kleur. Stiekem vond ik dat wel grappig. 

Graveren

Bij dit horloge was er een mogelijkheid tot het laten graveren. Omdat ik nog een beetje shoptegoed over had, besloot ik om dit te laten doen. Op de achterkant van de wijzerplaat heb ik ‘Mama ik hou van jou <3’ laten graveren. Het laatste (<3) is een hartje. Op die manier is het cadeautje nog veel persoonlijker geworden, omdat het mijn boodschap was.

Sieraad van Lucardi

Enkelbandje

Ook na het graveren had ik nog een klein bedrag over. Voor dit bedrag ben ik op zoek gegaan naar een goedkoop sieraad of accessoire. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een mooi, minimalistisch, enkelbandje. Helaas ging deze na een paar dagen dragen stuk, maar heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Ik denk dat het een typisch gevalletje van pech was, want deze is gelukkig nog heel.

Wat voor een sieraden draagt jouw moeder?
Zou jij een sieraad voor Moederdag geven?

4 gedachten over “Mijn moeder verwennen met een sieraad van Lucardi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.