notitieboek ontwerpen
Deze samenwerking lag al een tijdje op de stapel en dus was het tijd om er eindelijk een blog over te schrijven. Van GoCustomized mocht ik een product uitzoeken om te laten personaliseren. Aangezien de telefoonhoesjes niet zouden passen, koos ik voor het notitieboekje. 

Een notitieboek ontwerpen…

Wat kies je dan voor een afbeelding? Eerst zat ik te kijken naar een foto van Roxy of Macho, allebei huisdieren. Toch bedacht ik me. Het zou té confronterend zijn als die dan zou overlijden en ik het steeds terug zou zien op het boekje. Ook al is het een leuk aandenken, ik vond het geen goed idee. Een goed besluit, want onlangs is de hond van m’n ouders ingeslapen. Toen ging ik kijken naar de afbeeldingen op de site

Zwart vond ik niet zo’n toffe kleur, dus ik heb die omgezet naar roze. Toen besloot ik voor de bloemen afbeelding te gaan, maar geloof me, hier heb ik lang over getwijfeld. Ik ben niet zo’n snelle beslisser en dat is met alles zo haha. Geef me gewoon geen keuze, dan ben ik er sneller uit. Maar goed, de bloemen dus. Na een paar keer kijken was ik erg blij met het resultaat en voegde nog even ‘Notes’ toe aan de zijkant. 

Het ontwerpen en bestellen

Het notitieboekje kost normaal gesproken €14.95, met gratis verzending. Dit vind ik voor een gepersonaliseerd product een prima prijs. Het contact met het bedrijf verliep erg soepel en ook het ontwerpen was makkelijk. Je kiest of je een foto wil uploaden van je laptop, Instagram of Facebook. Erg fijn dat ze zoveel opties hebben, vind ik! Je kunt de afbeelding ook nog draaien en inzoomen of verkleinen. Wat een opties. Rond de randen moet je 3 mm vrijhouden, er bestaat een kans dat dit er af ‘valt’ tijdens het drukken. Goed om te weten, want daar ging het bij mij mis. Als je voor 16.00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis. Uiteindelijk was dit het resultaat: 

Kwaliteit en conclusie

De eerste keer was het drukken, mede door mijn fout niet helemaal goed gegaan. Ook zat er verf op de zijkant van de bladzijdes. Na contact met mijn contactpersoon is het boekje iets aangepast en opnieuw besteld. Hierna kreeg ik de melding van vertraging. Prima, maar na nog een paar weken wachten heb ik opnieuw contact opgenomen. Voor een derde keer is het boekje besteld en werd dit keer wel snel geleverd. Deze keer was het ook goed bedrukt en stond alles erop. Erg goede service van dit bedrijf. Het enige nadeel van het boekje vind ik dat de verf best wel stinkt. Ik wilde hem naast mijn bed leggen voor inspiratie, maar dat doe ik maar niet. Al met al ben ik erg tevreden met het product en de samenwerking. 

Hoe vind jij het resultaat? Heb jij wel eens wat op deze site besteld? 

Deze blog bevat #spon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.