Vroeger heb ik het heel veel gedaan: kleuren op nummer. Toen mijn oom kwam te overlijden hoopten mijn ouders zijn setje voor mij te bemachtigen, maar helaas.

Laatst kwam het toch weer op mijn pad. Melissa vertelde me dat ze er een app voor heeft op haar telefoon. Ideaal dus, maar veel ruimte op mijn telefoon heb ik niet. Daarom downloadde ik de app “Chamy”, kleuren op nummer voor volwassenen, op de tablet van Jurjen.

Verslaafd, maar ontspannen

En toen gebeurde het… Na een paar dagen intensief kleuren was ik verslaafd. Dagelijks kleur ik niet één kleurplaat, maar net zolang tot ik er wel weer even klaar mee ben.

Het werkt niet alleen verslavend, maar ook kom ik even uit mijn hoofd. Omdat je heel gefocust bezig moet om de vakjes per kleur te vinden, heb je echt geen tijd om nog over andere dingen na te denken. En dat is natuurlijk net de bedoeling.

Voor mij is het belangrijk dat ik ontspanning en plezier uit een hobby haal. Doordat het soms even zoeken is, is het des te leuker als je wel een plaat weet te voltooien. Daarnaast zit er geen tijdsdruk op, dus je kunt het ook even laten en een nieuwe plaat beginnen of later weer verder gaan.

Dagelijkse kleurplaat

Dagelijks staat er een nieuwe kleurplaat klaar. Wanneer hij af is komt hij in je galerij te staan. Daar kun je alle gekleurde platen terug vinden. Het is, vind ik, erg leuk om te zien wat je allemaal al gedaan hebt.

De ene dag is de plaat ook makkelijker dan de andere dag. Juist die afwisseling in niveau vind ik erg leuk, maar ga toch het liefst voor middelmatige of moeilijke platen. De makkelijke zijn vaak met 8 kleuren wel in te vullen.

Lees ook: Happy mind | Energiegevers | Mijn hobby’s uitgelicht: scrappen

Kleuren op nummer

Op mijn verlanglijstje

Omdat ik bijna jarig ben, nou ja 2 mei, besloot ik vast bezig te gaan met mijn verlanglijstje. Daar zette ik ook op “Kleuren en/of schilderen op nummer voor volwassenen.”

Ik ging zoeken en vond diverse varianten voor een mooie prijs. Best leuk dus om cadeau te geven. Nu maar hopen dat ik volgende maand, wanneer we onze verjaardag vieren een setje krijg.

Kleuren op nummer voor volwassenen

Kleuren op nummer 3

Schilderen op nummer – Venetië

Heb jij ook een creatieve hobby?
Wat doe jij dan graag? Ik ga nog even kleuren! 😉

* Deze blog bevat affiliatie links. Wanneer jij een aankoop doet via zo’n link, ontvang ik een klein deel commissie over deze verkoopkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.