In de Linda, het tijdschrift, wordt aan BN’ers gevraagd wat zij stom! vinden. Dit inspireerde mij voor dit artikel, met daarin een lijstje wat ík stom vind. Misschien heb je het al eens bij andere bloggers gezien, maar hier gaan we: 

Stom!

 

  1. Mensen die van een appel bijten
   Alleen al bij het idee krijg ik de kriebels. Het gaat me dan niet zo zeer om het beeld erbij, maar meer om het geluid. Ik kan er gewoon niet tegen. Daarnaast doet het mij ook gewoon altijd pijn aan mijn tanden als ik dat doe. Lekker partjes van maken en dan bijten dus. 

  2. Stoplichten die, net als je stil staat, op groen springen
   Dit haalt zo irritant je tempo eruit. Het is nog vervelender als het stoplicht net rood is, maar eigenlijk direct weer groen wordt. Schijnbeweging? Een beetje in de war? 

  3. Drukte
   Persoonlijk ben ik een liefhebber van rust. Het hoeft niet stil te zijn, of zonder mensen, maar het liefst gewoon niet te druk. 1 op 1 contact vind ik prima, met z’n vieren ook nog wel, maar daarna wordt het al snel lastiger alles een beetje bij te houden. Maar ook steden als Amsterdam zijn aan mij niet besteed. 

  4. Een Boodschap vergeten
   Deze is zo vervelend! Dan denk je net alles te hebben, kom je er tijdens het koken achter dat het belangrijkste ingrediënt mist. Vervolgens kan jij zelf of iemand anders weer naar de winkel en loopt heel je planning in de soep. 

  5. Last minute je hand uitsteken op de fiets (of gewoon niet)
   Dat soort mensen vind ik echt irritant. Laat gewoon even zien waar je heen wilt, dat scheelt ongelukken. Ik roep dan ook altijd heel hard ‘OOOOOOH’ achter zo’n persoon aan haha. 

    Deze dingen vind ik écht STOM! 

  6. Kilo’s die er bijkomen in plaats van eraf gaan
   Ja, zo haal ik natuurlijk nooit mijn streefgewicht. Heb je net -4 kg gezien op de weegschaal, zit er een tijdje later +2 kg bij je startgewicht op… Hoepel op, kilo’s! Ik heb jullie niet nodig!

  7. Druppels op de wc bril
   Het is zo vies en onhygiënisch. Net als mannen die staand plassen en de bril omhoog laten staan of op de grond druppelen en het laten liggen. BAH
  8. Tegen een deur duwen, terwijl er ‘trekken’ op staat
   Tsja… Behoeft dit verdere uitleg? Het overkomt mij in ieder geval meer dan eens…

  9. Mensen die kastjes en lades open laten staan
   Doe ze gewoon dicht! Het is en gevaarlijk (zeker kastjes), het staat rommelig en het is gewoon onnodig. 

  10. Lang naar iets uitkijken wat vervolgens snel is afgelopen
   Dit is ook stom en oneerlijk. Meestal duurt het wachten heel lang, bijvoorbeeld voor een vakantie, maar voor je het weet is het ook zo weer voorbij. Laat dat eens andersom gaan. Veel leuker! 

Dit was mijn stom! top 10. Wat vind jij stom? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *