Vragen van vrienden

Vragen van vrienden wordt een tweedelige serie waarin ik antwoord geef op vragen die mijn vrienden mij stelden. In dit deel vertel ik onder andere waar ik heen zou emigreren en wat voor een bedrijf ik zou willen als ik voor mezelf zou beginnen.

 • Hoe zou je op dit moment €5000 besteden? 
  Pfoe, dat is véél geld, haha. Ik denk dat ik een nieuwe fiets zou kopen en de rest nog niet uit zou geven. Mijn fiets voelt niet altijd even vertrouwd meer, dus dat vind ik wel een goed doel. Ik vind het zonde om geld uit te geven voor het uitgeven. Het overige deel zet ik dus even op mijn spaarrekening. 

 • Stel, je zou een bedrijf oprichten. Wat zou het zijn? 
  Ik ben dol op schrijven, dus misschien iets freelance daarin. Of natuurlijk mijn blog groot genoeg maken.  Wat ik leuk vind om te doen is andere mensen inspireren. Dat zou dus zeker een belangrijk kenmerk zijn. 

 • Wat is je ultieme droombestemming? 
  Ik zou heel graag een keer naar Ibiza willen. De foto’s die je op internet ziet zijn zó mooi! Ik wil dat met eigen ogen zien, de sfeer proeven. Het lijkt me echt heerlijk. De grootste uitdaging wordt de zon zoveel mogelijk vermijden. 

 • Stel je zou emigreren. Waar zou je heen verhuizen? 
  Spanje, denk ik. Vooral omdat dat een vrij gunstig klimaat is. Niet de zon natuurlijk, maar het is gewoon een heel andere warmte dan Nederland. Toch heb ik geen plannen om weg te gaan. In Nederland heb ik mijn vrienden en familie. Die zou ik veel te veel gaan missen. 

   

  Vrijheid is: Als een bel uit een potje bellenblaas… De oneindige mogelijkheid om te gaan naar de plek waar jij wilt zijn!

 • Als je een ding over zou mogen doen, wat zou het zijn? 
  Éen ding maar? Ik denk dat ik dan de tijd zou willen terug draaien naar dat mijn oma er nog was en dan haar vaker bezoeken. Dat is toch iets waar ik een soort van spijt van heb. Ik weet dat het achteraf praten is en ze het zou begrijpen, maar het knaagt wel een beetje. 

 • Wat betekent de term ‘vrijheid’ voor jou? 
  Vrijheid is voor mij: mezelf kunnen zijn, ook mijn gekke en minder vrolijke kanten. Dingen doen waar IK blij en gelukkig van word en keuzes maken, omdat ik ze zo wil maken. Dat ik mijn eigen mening mag hebben en een relatie mag hebben met wie ik dat wil. In een land leven zonder oorlog en veilig over straat kunnen. 

Dit was deel 1. Volgende week maandag komt deel 2 online. 
Is er nog iets dat jij van mij wilt weten? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *