Plant Rebelz
Alweer nieuwe planten erbij? Ja, alweer! Ik heb de smaak te pakken en geniet intens van al het groen in mijn huis. Zo heb ik nu gekozen voor een Ficus voor in de slaapkamer en een Rhipsalis voor in mijn kantoortje.

Plant Rebelz is een start-up webshop vol met planten. Ze verkopen niet alleen kamerplanten, maar ook stekjes, terrariums en droogbloemen. Super leuk om toe te voegen aan je interieur.

Over Plant Rebelz

Naast veel voorkomende planten heeft Plant Rebelz ook wat bijzondere soorten. Stoer en exotisch. De planten, die van over de hele wereld komen, worden in eigen kas geweekt en groot gebracht. Dit geldt ook voor het telen van de stekken. Midden in de kas hebben ze het kantoor, waardoor er van dichtbij gezorgd kan worden voor de beste kwaliteit. Op de site geven ze per plantsoort verzorgingstips.

De bestellingen worden ingepakt in stevige dozen, op zo’n manier dat ze niet kunnen bewegen. En hoe leuk: bij orders boven de €59 krijg je een cadeautje en vanaf €69 wordt je bestelling gratis verzonden.

Wild devil | Rhipsalis

Dit plantje kende ik al van een vriend en die was erg enthousiast. Soms vergeten water te geven is geen probleem. Door de lange slierten noemen we het grappend ‘haar plantje’. Ook deze plant zuivert de lucht in huis.

Ik had nog geen plant op mijn kantoortje staan. Een mooi moment om daar verandering in te brengen. Deze plant is wel giftig voor huisdieren, maar kan temperaturen tot 25° goed verdragen. Het is belangrijk deze plant eens per drie maanden extra voeding te geven.

Dominant Rebel | Ficus

Deze heb ik in mijn slaapkamer gezet. Hier had ik twee planten, maar die hebben het na ruim een jaar opgegeven. Ik werd erg enthousiast van deze plant omdat hij lekker groot wordt, maar ook om de mooie bladeren. Deze zijn lichtgroen met een geel gouden rand. Bovendien is het een lucht zuiverende plant. Heel fijn natuurlijk in de ruimte waar je slaapt.

Voor mij is het ook heel fijn dat hij niet veel water nodig heeft. Daarmee kan ik hem gewoon toevoegen aan mijn wekelijkse rondje water geven. Het schijnt dat de plant temperaturen tot 25° en dat hij giftig is voor huisdieren. Even oppassen dus als je viervoeters hebt rondlopen!

Overige assortiment

Wat was het moeilijk kiezen! Plant Rebelz heeft zoveel leuke items in hun shop staan. Zo twijfelde ik nog of ik misschien een terrarium wilde, omdat het er zo leuk uit ziet. Of droogbloemen, omdat ik die niet dood kan laten gaan.

Je kunt de planten filteren op grootte, kamer in je huis of wil je een stekje?Er is voor ieder wat wils. Wil je een leuk kaartje sturen of een poster in het planten thema? Ook dat verkopen ze in deze webshop! En om je bestelling helemaal af te maken: er zijn heel leuke ook potten en manden te koop.

Had jij Plant Rebelz al voorbij zien komen?
Wat voor een plant wil jij nog graag in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.