Schrijf droom
Schrijf droom
In het derde en laatste deel met Q&A antwoorden komen jullie nog wat meer over mij te weten. Zo vertel ik hoe ik productief blog, hoe ik mijn toekomst zie en wat mijn schrijf droom is. Lees snel verder! 

 1. Op welke blog ben je het meest trots en waarom? 
  *Bolt wangen en kijkt nadenkend*  Ik denk dat dat deze is: Thuiskomen in Groningen. Het is een artikel over ‘mijn’ mooie stad. Waarom ik er zo van geniet en wat ik er zo mooi aan vind. Vooral mensen enthousiasmeren om een keer naar Groningen te gaan en te zien wat de stad te bieden heeft. Deze post trok niet de meeste lezers, maar ik denk niet dat dat de voorwaarde is voor ‘trots zijn op’. 
 2. Wat is je ultieme droom om te bereiken met schrijven? Zit dat in een goed gelezen blog of zou je een boek willen schrijven?
  Wat een leuke vraag! Eigenlijk is mijn schrijfdroom een combinatie van beiden. Ik zou heel graag een boek schrijven, want ik hou van verhalen bedenken en personages verzinnen. Daarnaast zou ik het ook echt geweldig vinden als mijn blog goed bezocht wordt. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren, ik hoop dat dat voor nu met mijn blogs lukt. 

 3. Waar zie je jezelf en je blog over 5 jaar? En over 10 jaar?
  Ik hoop dat ik over 5 én 10 jaar nog steeds mag bloggen en dan nog meer gelezen word. Misschien heb ik er dan zelfs mijn baan wel van kunnen maken. Daarnaast hoop ik nog steeds met Jurjen samen te zijn en misschien wel getrouwd over 5 jaar. Over 10 jaar hoop ik ook een kindje (of 2) te hebben als het ons gegund is. Op persoonlijk vlak hoop ik dat ik wat liever voor en zekerder over mezelf ben. Dat ik sterker in mijn schoenen sta en alles uit het leven haal wat er in zit. 

 4. Wat is het leukste dat je hebt mogen ontvangen voor/doen door je blog? 
  Ik ben echt heel blij met de foto op glas van Macho. Deze heb ik gratis bij SAAL kunnen laten maken. Ook de Purpuz planner en foto op canvas vind ik heel tof. Eigenlijk doe ik alleen dingen die ik écht leuk vind en bij mijn blog vind passen. 

 5. Geloof je dat je de toekomst zelf in de hand hebt, of dat het lot dit bepaalt? 
  Eerlijk gezegd, ik geloof niet zo in het lot. Ik denk dat je zelf heel veel kunt sturen door de keuzes die je maakt. Natuurlijk gebeuren er soms dingen waar je niet op gerekend had, maar dan gaat het om de manier waarmee je er omgaat of het je toekomst bepaalt. En daarbij is denk ik ook de wet van de aantrekkingskracht belangrijk onderdeel. 

 6. Waar wordt je ultiem gelukkig van? 
  Van hele kleine dingen kan ik al gelukkig worden. Dit lees je voornamelijk in mijn ‘geluksmomentjes’ artikelen terug. Bijvoorbeeld een kop thee, een katje aaien of schone was. Waar ik ook intens van kan genieten is een dagje wellness, lekker met Jurjen uit eten of op vakantie zijn. Het compleet andere ritme, meer zwemmen en de rust die je dan ervaart vind ik echt heerlijk! 
 7. Hoe probeer je zo productief mogelijk te bloggen? 
  De laatste tijd probeer ik een lijst klaar te hebben met onderwerpen waar ik over wil schrijven. Daarbij zorg ik dan dat ik alvast de foto’s maak, wanneer dit mogelijk is. Soms schrijf ik vast inleidingen en zorg ik dat de SEO zo goed mogelijk klaarstaat. Dan hoef ik later alleen kleine dingen aan te passen en het artikel te schrijven. Meestal probeer ik op doordeweekse dagen al meerdere artikelen te schrijven als mijn vriend aan het werk is. Ook als ze pas later in de maand online komen. Op zondag maak ik meestal het ‘geluksmomentjes’ of ‘fotoboek’ artikel, omdat de week dan zo goed als afgelopen is. 
 8. Je bent graag in de natuur, dat zie ik door je prachtige foto’s. Kun jij je favoriete moment in de natuur noemen en hoe jij je toen voelde, waar je was en met wie?
  Omdat ik weet wie deze vraag stelde kan ik het wel zeggen, maar je maakt het me niet makkelijk haha!  Ik denk dat dit twee jaar terug was. Met mijn ouders en Jurjen gingen we een wandeling maken op mijn verjaardag. Het was prachtig weer en we hebben toen super veel foto’s gemaakt waarop je ook echt ziet dat ik blij en gelukkig ben. Dat was overigens gewoon in het mooie Groningen, het Sterrenbos bij Helpman en in de tuin van DUO. 

Dit waren de laatste 8 vragen. Iedereen ontzettend bedankt voor het insturen en enthousiasme! Hopelijk kennen jullie me nu wat beter. Nieuwe vragen mogen altijd in de reacties gesteld worden! 🙂 

2 gedachten over “Q&A | Antwoorden #3 | Productief bloggen & schrijf droom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *