Wauw! Dat er zo’n enorme lijst aan vragen binnen zou komen had ik niet verwacht. In totaal heb ik 24 vragen ontvangen. Daarom heb ik besloten om de Q&A antwoorden op te delen in drie blog artikelen met in elk 8 vragen. Super dat jullie zo enthousiast reageerden op mijn oproep. Laten we snel beginnen:

 1. Wat is je grootste droom? 
  Om maar gelijk met een van de moeilijkste vragen te beginnen… Een grote droom van mij is om een gezinnetje te stichten. Nu nog niet, maar op ten duur zou ik graag een of twee kindjes willen. Met hun papa wil ik dan graag getrouwd zijn en zelf een parttime job hebben van maximaal 24 uur. Het liefst maak ik zo veel mogelijk mee in de eerste jaren. Mocht het me gegund zijn, dan hoop ik dat ik rond kan komen van deze blog, maar zover is het nog niet nu. 
 2. Met wie zou je wel een dag willen ruilen? 
  Ik denk dat ik wel eens een dagje met Kelly of Kim wil ruilen. Dit zijn allebei wat grotere bloggers én vloggers. Het lijkt me erg leuk om te zien hoe dat is. Daarnaast mogen zij ook wel eens naar een event. Ik ben gewoon nieuwsgierig daarnaar. 

 3. Moest je lang nadenken over een pakkende blognaam? 
  Dit vond ik het lastigste van de hele start van mijn blog. Zeker toen ik een domein wilde kopen, wilde ik zeker zijn van mijn blognaam. Dat is echter zo makkelijk nog niet. Uiteindelijk heeft een medeblogger hem bedacht. Een maand geleden schreef ik hier een blog over. 
 4. Denk je dat je ooit met vloggen gaat beginnen? 
  Misschien wel, maar ik vind het spannend. Met m’n hoofd op beeld en praten… Je stem klinkt zo anders dan je jezelf hoort. Toch lijkt het me soms wel een stuk handiger om van bepaalde dingen filmpjes te maken in plaats van blogs. Ik heb ook al een camera op het oog, nu nog het geld ervoor… 

 5. Wat is je lievelingseten? 
  Dit is gek genoeg best een moeilijke vraag. Er zijn zoveel dingen die ik echt lekker vind. Zo kan ik bijvoorbeeld erg genieten van Bobotie of Lasagne, maar vind ik een Hollandse maaltijd ook lekker. Ik ben ook dol op pannenkoeken met spek en friet… Lastige  keuze dus. 
 6. Wat is je favoriete nummer op dit moment? 
  Hmm… Stiekem luister ik niet zoveel muziek. Ik denk dat Love me van Waylon de laatste tijd wel mijn favoriet is. Een super mooi, emotioneel, nummer. In de tekst kan ik me heel goed vinden. 

 7. Waarom ben je lifestyle blogger geworden? 
  De combinatie persoonlijk en lifestyle vind ik er goed passen. Op die manier kan ik over heel veel verschillende dingen schrijven, waaronder mijn Lupus. Zelf ben ik heel erg op zoek naar een manier voor een zo gelukkig mogelijk leven. Daar komt best veel aan bod. Wonen en interieur vind ik ook interessant. Dit wil ik zeker meer terug laten komen op mijn blog. 

 8. Welke onderwerpen wil je zeker nog een keer beschrijven, maar heb je tot nu toe nog niet gedaan? 
  Ik vind dat de taboe rondom psychische problemen doorbroken moet worden. Daar wil ik graag over gaan schrijven, maar ben nog aan het uitdenken op wat voor een manier ik dit wil gaan doen. De gedachten om te schrijven over intimiteit en seks komt ook wel eens langs, hiervoor geldt hetzelfde. 

Dit waren de eerste acht vragen. Hopelijk heb ik ze naar volledig genoeg beantwoord. Meer vragen mag je altijd stellen in de reacties, er komt na deze  serie vast nog eens een Q&A terug en ik probeer overal op te antwoorden. 

2 gedachten over “Q&A | Antwoorden #1 | Grootste droom & een dag ruilen met…?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *